irrasyonel
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
Arkadaşlar 225 puanım var. Geçmişte kredi borçlarımdan dolayı bir tık düşük geldi galiba. Bununla ev alabilir miyim?
yarın bir gün cocacola kapaklarına 10 tl nays bakiye diye bir paylaşım filan yaparsın bu paylaşımını atarlar rezil olursun rapor 40 değil 100 tl olsa da ödenir sen herşeye böyle yaklaşıyorsan bambaşka dünyaların insanısın demektirfindeks raporu 40₺ di sanırım onu alamayan da ne bilim yani
2+1 in dairenin + sını alır da ne 2 sini ne 1 ini alamaz gibiArkadaşlar 225 puanım var. Geçmişte kredi borçlarımdan dolayı bir tık düşük geldi galiba. Bununla ev alabilir miyim?
Yok düşürmez biri babama öyle demiş adam 7 senedir sorgulanıyor ben gizli gizli sorguluyorum. Düşürme felan olmadı bu zamana kadarFindeks raporu sorgulaması yapmak kredi puanını düşürüyor diye biliyorum.
bu devirde 40₺ ye muhtaçsan Allah sana yardım etsin asıl.Yolla bana o zaman 40 lira? Ne biçim iğrenç bir zihniyet bu? Günlük harçlıkları 40 lira olan öğrenciler var bu forumda. Allah seni ıslah etsin.
sen hala olayı muhtaçlık olarak algılıyorsan sana bir şey diyemiyorumbu devirde 40₺ ye muhtaçsan Allah sana yardım etsin asıl.
anlıyorumsen hala olayı muhtaçlık olarak algılıyorsan sana bir şey diyemiyorum
Allah seni bir gün o 40 tl ye muhtaç etmesin ki geçmişteki söylemlerinden utanmayasın
peki anlayan ve anlayışlı biri olduğunu düşünmüyorum ama neyseanlıyorum
O puanla bakkaldan veresiye sakız istesen vermez hocam.Arkadaşlar 225 puanım var. Geçmişte kredi borçlarımdan dolayı bir tık düşük geldi galiba. Bununla ev alabilir miyim?
40 liraya muhtaç olan kişi kredi notunu ne yapacak afedersin, 40 lira harçlık alam biri zaten kredili ürün kullanmamalı bir gün ödeyemez altında kalırYolla bana o zaman 40 lira? Ne biçim iğrenç bir zihniyet bu? Günlük harçlıkları 40 lira olan öğrenciler var bu forumda. Allah seni ıslah etsin.
Mükemmel bir firsat hemen değerlendirmeliyim(!)
Günlük harçlığı 40 lira olan öğrencinin findeks notuyla işi neYolla bana o zaman 40 lira? Ne biçim iğrenç bir zihniyet bu? Günlük harçlıkları 40 lira olan öğrenciler var bu forumda. Allah seni ıslah etsin.
Bizim millet duyar kasmayi çok seviyor, resmen orgazm oluyor.Yolla bana o zaman 40 lira? Ne biçim iğrenç bir zihniyet bu? Günlük harçlıkları 40 lira olan öğrenciler var bu forumda. Allah seni ıslah etsin.