quietbebek
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 894
Pro B650-S wifi anakarta 9-10 adet Thermalright TL-C12C-S Argb fan takılacak çoklayıcı veya bir şey lazım mı ?
Hocam kasanın içinde kabloları birleştiren bi kablo olabilir geldiğinde bakmak lazım benim Corsair kasanın fanlar rgb ama üçü birleşip argb çıkış veriyor yani ek kablo koymuşlar anakartım rgb olduğu için bağlayamadım ben ama senin anakart destekliyor ikisinide.Pro B650-S wifi anakarta 9-10 adet Thermalright TL-C12C-S Argb fan takılacak çoklayıcı veya bir şey lazım mı ?
Hocam kasanın içinde kabloları birleştiren bi kablo olabilir geldiğinde bakmak lazım benim Corsair kasanın fanlar rgb ama üçü birleşip argb çıkış veriyor yani ek kablo koymuşlar anakartım rgb olduğu için bağlayamadım ben ama senin anakart destekliyor ikisinide.
Anakartında eğer 2 yuva varsa ayırarak bağla, tek bir yuvaya 4 fandan fazlasını pek iyi değil.fanlardan bendede var birbirine bağladım sonra tek kabloyu anakarta taktım
Resmini atman mümkün mü ya da güç kabolarını nasıl bağladın fanlarınfanlardan bendede var birbirine bağladım sonra tek kabloyu anakarta taktım
kasanın kendi fanları molex olarak bağlı Thermalright fanlardan 3 tane var sadece onuda sys_fan 1 e taktım köprüleyerekAnakartında eğer 2 yuva varsa ayırarak bağla, tek bir yuvaya 4 fandan fazlasını pek iyi değil.
iç içe geçmeli kablolar zaten belli oluyorResmini atman mümkün mü ya da güç kabolarını nasıl bağladın fanların
Daha uygun fiyata başka önerebileceğin var mıYukarıda Mehmet Yılmaz'ın dediği çok doğru hepsini köprülemek sıkıntı LİNK' te ki kontrolcüyü al 8 adet 3 Pin ARgb ve 8 adet 4 pin fan girişi mevcut fiyatı da böyle bir kontrolcü için gayet iyi. Kalan 2 taneyi de anakartında yer varsa takarsın yoksa çoklayıcı kullanırsın.
Daha ucuza kaliteli bir şey bulacağını sanmam fiyatı gayet uygun bu ürünün. Ayrıca bu tarz ürünlerin stoğu sınırlı oluyor, her zaman bulunmuyor ihtiyacın varsa al geç.Daha uygun fiyata başka önerebileceğin var mı