Neler Yeni

❓️ARGB Fan Bağlantısı❓️

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Batuhan
Pro B650-S wifi anakarta 9-10 adet Thermalright TL-C12C-S Argb fan takılacak çoklayıcı veya bir şey lazım mı ?

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Pro B650-S wifi anakarta 9-10 adet Thermalright TL-C12C-S Argb fan takılacak çoklayıcı veya bir şey lazım mı ?
Hocam kasanın içinde kabloları birleştiren bi kablo olabilir geldiğinde bakmak lazım benim Corsair kasanın fanlar rgb ama üçü birleşip argb çıkış veriyor yani ek kablo koymuşlar anakartım rgb olduğu için bağlayamadım ben ama senin anakart destekliyor ikisinide.

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KAsa dragos north ancak ben fanların güç kablosu için sormuştum diğerleri birbirlerine bağlanıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kasanın içinde kabloları birleştiren bi kablo olabilir geldiğinde bakmak lazım benim Corsair kasanın fanlar rgb ama üçü birleşip argb çıkış veriyor yani ek kablo koymuşlar anakartım rgb olduğu için bağlayamadım ben ama senin anakart destekliyor ikisinide.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,149
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
10 adet fanı direkt olarak anakarta bağlamamak lazım. Ek kontrolcü alıp onun üzerinden dağıtmayı öneririm ama onlarda bile o kadar fan çok ideal olmaz.

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Yiğit özcan
fanlardan bendede var birbirine bağladım sonra tek kabloyu anakarta taktım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,149
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
fanlardan bendede var birbirine bağladım sonra tek kabloyu anakarta taktım
Anakartında eğer 2 yuva varsa ayırarak bağla, tek bir yuvaya 4 fandan fazlasını pek iyi değil.

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Yiğit özcan
Anakartında eğer 2 yuva varsa ayırarak bağla, tek bir yuvaya 4 fandan fazlasını pek iyi değil.
kasanın kendi fanları molex olarak bağlı Thermalright fanlardan 3 tane var sadece onuda sys_fan 1 e taktım köprüleyerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resmini atman mümkün mü ya da güç kabolarını nasıl bağladın fanların
iç içe geçmeli kablolar zaten belli oluyor
IMG_9604.JPG

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,212
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yukarıda Mehmet Yılmaz'ın dediği çok doğru hepsini köprülemek sıkıntı LİNK' te ki kontrolcüyü al 8 adet 3 Pin ARgb ve 8 adet 4 pin fan girişi mevcut fiyatı da böyle bir kontrolcü için gayet iyi. Kalan 2 taneyi de anakartında yer varsa takarsın yoksa çoklayıcı kullanırsın.

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Batuhan
Yukarıda Mehmet Yılmaz'ın dediği çok doğru hepsini köprülemek sıkıntı LİNK' te ki kontrolcüyü al 8 adet 3 Pin ARgb ve 8 adet 4 pin fan girişi mevcut fiyatı da böyle bir kontrolcü için gayet iyi. Kalan 2 taneyi de anakartında yer varsa takarsın yoksa çoklayıcı kullanırsın.
Daha uygun fiyata başka önerebileceğin var mı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,212
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Daha uygun fiyata başka önerebileceğin var mı
Daha ucuza kaliteli bir şey bulacağını sanmam fiyatı gayet uygun bu ürünün. Ayrıca bu tarz ürünlerin stoğu sınırlı oluyor, her zaman bulunmuyor ihtiyacın varsa al geç.

Top Bottom