Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,593
Bana şubede TT çalışanı ilk ay ve son aylar için fazla bedel çıkmayacağını söylemiştiöyle bir şey varmı yeni turkcele geçtim
Bana şubede TT çalışanı ilk ay ve son aylar için fazla bedel çıkmayacağını söylemiştiöyle bir şey varmı yeni turkcele geçtim
valla düşünürdüm de zaten aktivasyon da yapmadık daha sim kart da gelmedi belki geçerim bilmiyorumTurkcelle geçenler direk tt geçerse ilk ay için fazla cayma bedeli ödemez
Tamamdır hocam, teşekkür ederim.Reis bu bilginin doğruluğu da yok bu arada akşam 6 da çarşıda olacağım şubelere sorar sizi bilgilendiririm.
Ben şu an o durumdayım 180tl ceza çıktı turkcelldenŞuan kullandığım tarife ile aynı 40 GB 2k dk 250 SMS sosyal medya sınırsız 300 ödüyorum bı görüşelim 200 250 ye dusurursem devam ederim aynı tarife hattan yoksa numara taşıyıp geçerim bu tarifeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30 gün beklemesende olur aslında numarayı şimdi başka operatöre taşıyıp 1 2 güne geçiyor diğer operatöre ardından tekrar turktelekom geçip yeni indirimli tarifeye geçilebiliyor. Max 7 gün hatta daha kısa sürüyor süre olarak.
bir şey olmaz hocam geçen sene ben TT den kurtulmak için 800 ödemiştim.Ben şu an o durumdayım 180tl ceza çıktı turkcellden
bende tt ye geçersem ne kadar cayma bedeli öederim dedim 190 tl dedi kadın 10 unda fatura başlıycak 10 undan önce geçerim umarımBen şu an o durumdayım 180tl ceza çıktı turkcellden
Simdi bayiden geldim geçişi tamamladimEğer bayiye soran olursa veya geçen olursa yazabilir mi?
Gerçekten bunların hepsi bayide geçerlimi şuan yazıyormu ?Simdi bayiden geldim geçişi tamamladim
Evet hatta fazlasida var hata verdi yukleyemedim fotograf cekmistimGerçekten bunların hepsi bayide geçerlimi şuan yazıyormu ?
bana 190 tl dedi cayma ama ilk ay değişirmi yarın değişirmi bu bedel bilemem dedi kadınTurkcelle geçenler direk tt geçerse ilk ay için fazla cayma bedeli ödemez
Reis 3mb den fazla yüklemez forum galeriye gir fotoğrafın ss inin al onu yükleEvet hatta fazlasida var hata verdi yukleyemedim fotograf cekmistim
Bayilerin hepsinde var mı acaba reis sordun mu hiçSimdi bayiden geldim geçişi tamamladim
Reis iyice araştırmadan kesin olmadan sakın bulaşma.bana 190 tl dedi cayma ama ilk ay değişirmi yarın değişirmi bu bedel bilemem dedi kadın