Yardım Hp omen reactor mouse hakkında teknik yardım

Reaksiyon skoru
63
dostlar,
3-4 yıldır bu mouse kullanıyorum.
windows penceresi içinde, farenin tekerleğini yukarı aşağıya hareket ettirdiğimde, patinaj yapar gibi davranıyor. hızlı hareket ettirdiğimde daha çok yapıyor gibi geliyor.

bu durum neden kaynaklanıyor olabilir sizce? optik okuyucu mu kirlenmiştir? yoksa yazılımla mı alakalı?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    115.2 KB · Hit: 30
dostlar,
3-4 yıldır bu mouse kullanıyorum.
windows penceresi içinde, farenin tekerleğini yukarı aşağıya hareket ettirdiğimde, patinaj yapar gibi davranıyor. hızlı hareket ettirdiğimde daha çok yapıyor gibi geliyor.

bu durum neden kaynaklanıyor olabilir sizce? optik okuyucu mu kirlenmiştir? yoksa yazılımla mı alakalı?
Encoder Arızası diye tahmin ediyorum

Encoder değişimi mümkün olabilir fakat Mouse'unuz çok eskimiş artık. Değiştirmek daha mantıklı olmaz mı?
zaten donanımsal bir hata olduğu kesinleşirse tamir ettirmek ülke şartlarında çok zor olabilir. yeni bir mouse almak daha mantıklı olur. belki yazılımla alakalıdır diye düşünmüştüm. teşekkürler.

zaten donanımsal bir hata olduğu kesinleşirse tamir ettirmek ülke şartlarında çok zor olabilir. yeni bir mouse almak daha mantıklı olur. belki yazılımla alakalıdır diye düşünmüştüm. teşekkürler.
Encoder çok pahalı bir şey değil elimde delux m820dc encoderı mevcut olursa takabilirim ama dediğim gibi 4 5 yıllık diyorsunuz mouse için tam modeli nedir? Gideri var ise yine yapılabilir

uygun ama dandik olmayan bir şeyler olursa sevinirim. borçlar çok birikti. taksitle alabilirim. ne kadar uygun o kadar iyi :)

karşılaştırma için sormuyorum. hediye gelen böyle bir mouse var.
bu ne kadar işe yarar sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,408
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri