ultraparlaklens
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar selam elimde rtx 3080 3x8 pin girişli msi ekran kartı var,
1 kablo dan 2 çıkış var doğru değil mi böyle takılıyor,bilmiyorum kusura bakmayınolması gereken bu zaten
Doğru sorun yok böyle takılıyor, şu kablodan 2 tane var bunlar gpu kablosu bunlar takılacak sadece. Ucundaki ek kablo ekstra güç isteyen kartlar için oluyor.1 kablo dan 2 çıkış var doğru değil mi böyle takılıyor,bilmiyorum kusura bakmayın
Çok teşekkürler hocam sistem toplamak ne zormuşDoğru sorun yok böyle takılıyor, şu kablodan 2 tane var bunlar gpu kablosu bunlar takılacak sadece. Ucundaki ek kablo ekstra güç isteyen kartlar için oluyor. Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkürler zor işdoğru bağlamışsınız hocam
Evet hocam baya zor cidden. hele o ince bağlantıları yapmak...Çok teşekkürler hocam sistem toplamak ne zormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkürler zor iş![]()
Bununla ilgili rehber var mı bildiğinizEvet hocam baya zor cidden. hele o ince bağlantıları yapmak...
Hocam videolar var ama sanıldığı kadar kolay değilBununla ilgili rehber var mı bildiğiniz
İnşallah yaparım teşekkür ederimHocam videolar var ama sanıldığı kadar kolay değil
Sonucu bekliyorum hocamİnşallah yaparım teşekkür ederim![]()
Bilgisayarı topladım fakat bu sefer güç veremiyorum power tuşuna basıyorum çalışmıyorSonucu bekliyorum hocam![]()
Haydaa toplanmış halini atar mısınBilgisayarı topladım fakat bu sefer güç veremiyorum power tuşuna basıyorum çalışmıyor![]()