MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,236
Hiç uğraşma hepsini sömürmüşler aramadığım mağaza kalmadıArkadaşlar vatanda telefonla sipariş nasıl oluyor, ödeme nasıl yapılıyor
Hiç uğraşma hepsini sömürmüşler aramadığım mağaza kalmadıArkadaşlar vatanda telefonla sipariş nasıl oluyor, ödeme nasıl yapılıyor
Bunun için değil genel sordum ya, bu kaçmış zaten bi saat sonra geldimHiç uğraşma hepsini sömürmüşler aramadığım mağaza kalmadı
hocam ürünü söylüyorsunuz. bakıp buluyorlar. sonra sizi kredi kartı bilgilerinizi girmeniz için telesekretere yönlendiriyorlar. oradan kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz sonra tekrardan aynı müşteri hizmetlerini yetkilisine otomatik bağlanıyorsunuz. cep telefonunuza gelen mesajı söylüyorsunuz para karttan çekiliyor. Ondan sonra size mail geliyor. Maili onaylıyorum diye cevaplıyorsunuz siparişiniz oluşturuyolar bu sayede.Arkadaşlar vatanda telefonla sipariş nasıl oluyor, ödeme nasıl yapılıyor
Anladım, teşekkür ederim.hocam ürünü söylüyorsunuz. bakıp buluyorlar. sonra sizi kredi kartı bilgilerinizi girmeniz için telesekretere yönlendiriyorlar. oradan kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz sonra tekrardan aynı müşteri hizmetlerini yetkilisine otomatik bağlanıyorsunuz. cep telefonunuza gelen mesajı söylüyorsunuz para karttan çekiliyor. Ondan sonra size mail geliyor. Maili onaylıyorum diye cevaplıyorsunuz siparişiniz oluşturuyolar bu sayede.
Viper Ultimate'ın normalde ederi ne hocam?https://www.vatanbilgisayar.com/razer-viper-ultimate-gaming-mouse.html Tehşir olarak viper ultimateler kalmış ama tehşir ürünlerini kargoyla yollayamıyorlarmış. Alabilenler alsın direk
RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok cidden kampanya varmış stoklar tükenmiş müşteri temsilcisi öyle dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu viper ultimate'i alamadım ya yanarsam ona yanarım tehşir mehşir valla 1k bedava
Peki taksit yapıyorlar mıhocam ürünü söylüyorsunuz. bakıp buluyorlar. sonra sizi kredi kartı bilgilerinizi girmeniz için telesekretere yönlendiriyorlar. oradan kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz sonra tekrardan aynı müşteri hizmetlerini yetkilisine otomatik bağlanıyorsunuz. cep telefonunuza gelen mesajı söylüyorsunuz para karttan çekiliyor. Ondan sonra size mail geliyor. Maili onaylıyorum diye cevaplıyorsunuz siparişiniz oluşturuyolar bu sayede.
yapıyorlar soruyor sana kaç taksit olsun diyePeki taksit yapıyorlar mı
1500 1750ye verirdim benViper Ultimate'ın normalde ederi ne hocam?
Alanlar olmuş onlinedeKimse satın alamadı, mağazalar fiyat hatası dedi zaten. Arkadaşım alamadı.
Ben online değil 45 dk mesafedeki mağazaya gittim aldım çok yardımcı oldular sağolsunlar. Son stoktu onu da ben aldım.Alanlar olmuş onlinede
Online üzerinden aradığımda 26 adet vardı hepsinin ödemesi alındı satıldı dediler mağazayı aradım anında hallettiler gittim aldım başka da yok dedi zaten. Çalışan bile ben görsem sana bile bırakmazdım onu dedi.Kimse satın alamadı, mağazalar fiyat hatası dedi zaten. Arkadaşım alamadı.