Yardım İ5 12400F alıcam yardım

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,774
İ3 12100F İlan bu işlemciden İ5 12400F e geçmek istiyorum elimdeki işlemciyi sattıktan sonra alabilirim ancak. En mantıklı şekilde nasıl ucuza alabilirim? DarkFreezer x123 siparişini verdim birde 380 tl ye 12400f için.

Son düzenleme:
2. elde oturduğum şehirde satan yok uygun fiyata test etmem mümkün değil
o zaman amazondan alabilirsiniz zaten elinizdeki işlemciyi satıcaksınız üzerine eklersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da güvenebilirsiniz testleri online atmasını istersiniz oda olur.

o zaman amazondan alabilirsiniz zaten elinizdeki işlemciyi satıcaksınız üzerine eklersiniz.
evet üzerine her türlü eklicem ama 2. elde nerdeyse aralarında 800 lira fark oynayacak az değil işlemci için bu fark bence. ama benim işlemciyi satabilmem lazım öncelikle :D almak isteyen olursa yardımcı olurum :)

evet üzerine her türlü eklicem ama 2. elde nerdeyse aralarında 800 lira fark oynayacak az değil işlemci için bu fark bence. ama benim işlemciyi satabilmem lazım öncelikle :D almak isteyen olursa yardımcı olurum :)
2. el iyi bakın hocam bulursunuz iyi bişey. test isteyin mutlaka.

ilk 3 ilan iyi 2.ye bir sorabilirsin pazarlık fiyatını vatandan almış garantisi devam ediyor iyi gibi. yoksa 1. fiyatı iyi işte test falan isteyebilirsiniz kaç senelik bir sorun.
1734003236071.png

bu nasıl sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,237
Üyeler
183,249
Son üye
mustypekcan
Geri