Yiarz08
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
shenzhenaudio.com
gümrükten geçer mi?Bunu almanı öneririm.
![]()
TANCHJIM ONE 10mm Dynamic Driver In-ear Headphone
shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here.shenzhenaudio.com
bende şuan EDC X var geçmeye değer mi?Bunu alın, konusu var zaten gayet f/p.
![]()
KZ EDC PRO Kulaklık Profesyonel Yüksek Hassasiyetli Büyük Dinamik Kulaklık HiFi Bas Müzik IEM Kulaklık 2Pin Ayrılabilir Kablo - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Memnunsanız değmez ama bu kulaklık $30 bandındaki iemlerden bile iyi, redditte öneren çok ben de 250 civarına almıştım.bende şuan EDC X var geçmeye değer mi?
Geçer.gümrükten geçer mi?
Redditteki yorumlarla IEM yorumlanmaz. KZ sadece basa abanıyor. Başka da yaptıkları bir şey yok.Memnunsanız değmez ama bu kulaklık $30 bandındaki iemlerden bile iyi, redditte öneren çok ben de 250 civarına almıştım.
Redditte bir sürü kulaklığı deneyimleyen insanlar fikrini paylaşıyor, kullanmadan da yorum yapan sensin burda büyük ihtimalle.Redditteki yorumlarla IEM yorumlanmaz. KZ sadece basa abanıyor. Başka da yaptıkları bir şey yok.
80 centlik kupon ile 265 TL'ye çektim birini telefonda kullanırım birini pc deRedditte bir sürü kulaklığı deneyimleyen insanlar fikrini paylaşıyor, kullanmadan da yorum yapan sensin burda büyük ihtimalle.![]()
KZ'nin standart bir kulaklığı değil bu sitesine girip biraz verilerini incelesen keşke, 30 dolarlık iemlerle aynı kaliteye sahip.
Ayrıca ses kasma kısmında da rakiplerinden daha iyi, oyun için de tercih edilebiliyor bu fiyata.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun o zaman, pişman etmez.80 centlik kupon ile 265 TL'ye çektim birini telefonda kullanırım birini pc de
Bu fiyata alınır. Fakat Tanchjim ONE'dan ve Chu 2'den iyi değil.Redditte bir sürü kulaklığı deneyimleyen insanlar fikrini paylaşıyor, kullanmadan da yorum yapan sensin burda büyük ihtimalle.![]()
KZ'nin standart bir kulaklığı değil bu sitesine girip biraz verilerini incelesen keşke, 30 dolarlık iemlerle aynı kaliteye sahip.
Ayrıca ses kasma kısmında da rakiplerinden daha iyi, oyun için de tercih edilebiliyor bu fiyata.
Alıntıyı görüntüle