Neler Yeni

PS5 vs Xbox Series X vs Xbox Series S

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Söylemek istemiyorum
Güncel oyunları oynayan bilgisayarım var. PS5 mi daha mantıklı yoksa yoksa Xbox Series S veya X mi Xbox'da oyunlar daha uygun gibi fiyat olarak. Ama playstationdada özel oyunlar var. Hangisi mantıklı?

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Caner Karadağ
PS5 daha iyi slim model a l geç

Shourd

80+ Gold
Güncel oyunları oynayan bilgisayarım var. PS5 mi daha mantıklı yoksa yoksa Xbox Series S veya X mi Xbox'da oyunlar daha uygun gibi fiyat olarak. Ama playstationdada özel oyunlar var. Hangisi mantıklı?
paran varsa ps5 slim al kullan

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Güncel oyunları oynatan bir bilgisayarınız varsa Xbox neden alacaksınız? Sadece gündelik işlerinizi halledecek bir dizüstünüz vardır, o zaman Xbox bir tercih olabilir.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Berk
Gaming pc + series s yapmıştım. Aynı oyunları pcden oynadım. Series S sıktı sattım 5 6 ay içerisinde, ps5 aldım 9 aydır sıkılmadan oynuyorum. Eğer Ps oyunlarını alacak bütçen varsa ps al çünkü oyunlar zaten pcye çıkıyor birkaç yıla.

asko56

80+ Gold
ps5 pro al güncel ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,617
Üyeler
170,741
Son üye
luisnani
Top Bottom