BİLGİSAYAR EKRAN YOK

Reaksiyon skoru
22
Merhaba dostlarım. 2 hafta önce 3 saat yolculuktan getirdim ve 3 4 gün önce açmayı denediğim bilgisayarım açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Bir kaç tavsiye üzerine bilgisayar kapalıyken Ramleri ve bios pilini söküp 15 dakika bekledim geri taktım yine olmadı monitör ve kablosunu bile değiştirdim yine olmadı tavsiye verebilir misiniz (pc açılıyor ışıklar var)

hdmi dan başka bir moniye bağlamayı dene bir bakalım ekran da mı arıza var yoksa ekran kartında mı?

hdmi dan başka bir moniye bağlamayı dene bir bakalım ekran da mı arıza var yoksa ekran kartında mı?
Hocam hdmı olması zorunlu mu hdmi ile kendi montirümde denedim olmadı dp ile farklı Bi asus monitorde denedim yine olmadı sinyal yok diyip kapanıyor

Anakarta baglamıyorsunuz değil mi?Ekran kartına baglıyorsunuz kabloyu

Hocam hdmı olması zorunlu mu hdmi ile kendi montirümde denedim olmadı dp ile farklı Bi asus monitorde denedim yine olmadı sinyal yok diyip kapanıyor
moniden hdmi ya da dp ye getirmeyi unutma, eğer sinyal yoksa ekran kartına zarar gelmiş olabilir...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgissayar dizüstü değil mi?

Anakarta baglamıyorsunuz değil mi?Ekran kartına baglıyorsunuz kabloyu
Evet 👍👍

moniden hdmi ya da dp ye getirmeyi unutma, eğer sinyal yoksa ekran kartına zarar gelmiş olabilir...

Bilgissayar dizüstü değil mi?
Hayır masaüstü

peki işlemcide dahili grafik birimi var mı?

cmos reset atmayı dene, nasıl yapacağını bulmak için anakart marka model ve smos reset yaz gugleye, ayrıntılar çıkar.

Geri