Yardım HONDA ACTIVA 125 VS ACTIVA S VS DIO

Scooter

80+
Reaksiyon skoru
15
Selamün Aleyküm 125lik scooter bakıyorum ama piyasaya uzağım hangi marka iyidir hangi marka kroniktir hangi markanin parcasi bulunur bulunmaz bilmiyorum mondial 125 strada modelini gördüm 70-80k bandında sizce nasıl motor alınır mı? veya başka öneriniz varmı

Not : başlangıç için bakıyorum

Selamün Aleyküm 125lik scooter bakıyorum ama piyasaya uzağım hangi marka iyidir hangi marka kroniktir hangi markanin parcasi bulunur bulunmaz bilmiyorum mondial 125 strada modelini gördüm 70-80k bandında sizce nasıl motor alınır mı? veya başka öneriniz varmı

tvs jüpiter bakabilirsin

Dio al bak keyfine sorunsuz diyebilirim ha daha ucuz istersen rks newlight var çok aşırı arıza çıkarmıyor diyebilirim ama hiç çıkarmıyor da değil

Tvs ntorq 125

japondan şaşma dio al geç

Dioya biraz daha sıcak baktım hocam activayla arasında yaklaşık 15 20k fark var anladığım kadarıyla benzer duruyorlar farkları nedir iki motorun
Şöyle bırakayım çok büyük farklar yok. Activa beygir ve tork olarak biraz daha iyi ama hangisi uygun gelirse tercih edebilirsin başlangıç için ikisi de güzel seçim olur. Ekipmanlar için de bütçe ayırmayı unutma. En önemlisi onlar.

Şöyle bırakayım çok büyük farklar yok. Activa beygir ve tork olarak biraz daha iyi ama hangisi uygun gelirse tercih edebilirsin başlangıç için ikisi de güzel seçim olur. Ekipmanlar için de bütçe ayırmayı unutma. En önemlisi onlar.
Eyvallah hocam sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya dio al ömürlük olur
Teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

japondan şaşma dio al geç
Teşekkürler hocam

Dio kendimi zorlarım dersende activa S

Dio al bak keyfine sorunsuz diyebilirim ha daha ucuz istersen rks newlight var çok aşırı arıza çıkarmıyor diyebilirim ama hiç çıkarmıyor da değil
Hocam rks newlight ve newlight pro arasindaki fark nedir tam olarak hangisi tercih edilmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,481
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri