Yardım İntel ARC B580 ekran kartı alınır mı? (en ucuz nerden?)

Spectre_zz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
633
arkadaşlar 2. el 6700lere bakıyordum fakat hiç garantili ilan falan bulamadım fiyatları 2 3 senelik kartlara göre çok geldi sıfırda da bir tek b580 var alınır mı sizce paraya kıyıp?

ben şuan için alınmaz diyorum

2. El alacağina 0 b580 al

arkadaşlar 2. el 6700lere bakıyordum fakat hiç garantili ilan falan bulamadım fiyatları 2 3 senelik kartlara göre çok geldi sıfırda da bir tek b580 var alınır mı sizce paraya kıyıp?
Alınır bence. Bu fiyatlarda ve özellikle 2 k performansı olarak çok tatmin edici seviyelerde bir kart.

Bence B580 alınır, şu anda da kötü durumda değil ve güncellemelerle hızlı bir şekilde toparlayacaklarına inanıyorum A750'de nasıl toparladılarsa o tecrübeyi hızlı bir şekilde B580'e de yansıtırlar. Fiyar / Performans oranı çok başarılı kartın.

Bence B580 alınır, şu anda da kötü durumda değil ve güncellemelerle hızlı bir şekilde toparlayacaklarına inanıyorum A750'de nasıl toparladılarsa o tecrübeyi hızlı bir şekilde B580'e de yansıtırlar. Fiyar / Performans oranı çok başarılı kartın.
kanka fortnite warzone felan oynuyorum sıkıntı yapmaz dimi optimizasyonda

İkinci el almam diyorsan driver'larını düzeltirlerse B 580 alınır. Zaten o bütçeye başka kart yok.

Geri