❌İndirim Bitti! R5 5600 / RX7600 DDR4 SİSTEM 17.999TL

Dikkat etmemişim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce bu sistem alınır mı, yoksa VOK daha mı iyiydi
Senin aldığın sistemden bu yana halen ona benzer F/P sistem gelmedi 😃

Dikkat etmemişim teşekkür ederim

Sizce bu sistem alınır mı, yoksa VOK daha mı iyiydi
İstanbul da yaşasam vok sistem.18k alırdım özelleştirme olarakta 16gb tekli Xpg ram alirdim. Yalnız yine almaz gibiydim tek çekim 18k para.vermek mantıklı gelmedi bana (faizsiz kredi ile alınabilir tabii :) )

Senin aldığın sistemden bu yana halen ona benzer F/P sistem gelmedi 😃
Keşke öyle bir sistem gelse kardeşim de istedi ona da alalım diyorduk 😄

4060 daha iyi bir kart ama bu sistemin diğer bileşenleri daha kaliteli bana kalırsa
İstanbul da yaşasam vok sistem.18k alırdım özelleştirme olarakta 16gb tekli Xpg ram alirdim. Yalnız yine almaz gibiydim tek çekim 18k para.vermek mantıklı gelmedi bana (faizsiz kredi ile alınabilir tabii :) )
Anladım teşekkür ederim ben biraz daha bekliyim o zman belki son günler bir sistem daha çıkar :)

Keşke öyle bir sistem gelse kardeşim de istedi ona da alalım diyorduk 😄

Anladım teşekkür ederim ben biraz daha bekliyim o zman belki son günler bir sistem daha çıkar :)
Lazımsa al bana kalırsa. Pek geleceğini de düşünmüyorum..vatanpc bile su sıralar sistem çıkarmıyor tak çalıştır dahi bu hafta yoktu sistem

Anakart çok mu kötü kasayı vento'ya çevirip 3600mhz ramlerle alıyım mı?

ÇÖP KARTIN NEYİNİ ÖVEYİM KARDEŞİM BUNLAR DAHA OPTİMİZASYONU HALLEDEMEMİŞ 12 GB VRAM KOYMUŞ :) BAK YEŞİL MARKAYA 8 GB AMA OPTİMİZASYON İYİ KARDEŞİM :D
8GB 5060 la başarılar.

4060 sitemde anakartda guzel bir yukseltme secenegi yok en kotusude psu bomba gibi netde psu ile ilgili hicbir bilgi bulamadim aliexpressten psu almak gibi bisey
Zaten eski nesil işlemci anakart yükseltmeye gerek yok ikincisi modartın sistemide bomba vok un en azından 80plus var

Lazımsa al bana kalırsa. Pek geleceğini de düşünmüyorum..vatanpc bile su sıralar sistem çıkarmıyor tak çalıştır dahi bu hafta yoktu sistem
Teşekkür ederim, ankara da yaşıyorum normalde vok sistem 18.5 a gelirdi o yüzden. Parça kaliteli olduğu için ama bu sistemi önerirsiniz değil mi 3 taksitte varmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,989
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri