Hamit Skywalker
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 1300
max 1300 tl olacak şekilde blue switch olmayan klavye onerilerinizi alabilirmiyim ajazz ak680 düşünuyorum suanda
baska onerebilecegin varmı ve brown switchmi red mi alayım acabaAk680 alınır.
ek75baska onerebilecegin varmı ve brown switchmi red mi alayım acaba
ajazz ak680 ile farkı nedir acaba klavyelerden pek anlamıyorumek75
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Bu bu kadar ucuz değildi.ek75
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Dareu EK75 ve ya 871GTR.baska onerebilecegin varmı ve brown switchmi red mi alayım acaba
Sagolun hocamBu bu kadar ucuz değildi.
Dareu EK75 ve ya 871GTR.
Bence 871GTR alınır.
MageGee markasınında bircok klavyesi var onerirmisiniz 1k ya cok klavyesi varBu bu kadar ucuz değildi.
Dareu EK75 ve ya 871GTR.
Bence 871GTR alınır.
%75 gibi istiyorum hocam o cok kucuk %60 olmasın klavye ve omurluk kullanmak istiyorumEK871GTR bu paraya alabileceğin en iyisi.
%60 istemiyorum hocam baska onerebileceğin ne varRed dragon K617 alabilirsiniz bir zamanlar kullanmıştım gayet iyi.
%60 değil zaten %70 gibi bir şey. %75 ile %60 arası. F tuşları olsa %75 oluyor.%75 gibi istiyorum hocam o cok kucuk %60 olmasın klavye ve omurluk kullanmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%60 istemiyorum hocam baska onerebileceğin ne var