- Reaksiyon skoru
- 5,292
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam genel fiyatlar 8bin TL civarı,sizce biraz daha çıkıp pcmi dizeyim ikinci el?2.el kutulu garantili slim alsana
Hocam genel fiyatlar 8bin TL civarı,sizce biraz daha çıkıp pcmi dizeyim ikinci el?2.el kutulu garantili slim alsana
8 bine Ps5 slim nasıl buldunuzHocam genel fiyatlar 8bin TL civarı,sizce biraz daha çıkıp pcmi dizeyim ikinci el?
Sahibindenden ortalama fiyat8 bine Ps5 slim nasıl buldunuz
Emin değilim fiyatindanSahibindenden ortalama fiyat
Hocam son açtığım konuya bakabilir misinizRDR2 15-20fps, GTA5 30fps, Fortnite 60fps max, bu civarlar diyebilirim. Bu saatten sonra sizi tatmin etmez.
Emin misin kardeşim, ps5 de rdr2 4k 30 oynadım benRdr2'de 4k 30fps oynayabilirsin Xbox seriesdede aynı sey geçerli ben olsam alırdım
İmkani yok 1080p 30fps zor oynadım.Rdr2'de 4k 30fps oynayabilirsin Xbox seriesdede aynı sey geçerli ben olsam alırdım
Hocam bilgim yok maalesef.Hocam son açtığım konuya bakabilir misiniz
aynıPara israfı gibi o zaman bı tık,rdr 2 vs 50 fps civarı oynarsa iyi olurdu aslında,Xbox series s nasıldır acaba
Yok hocam yav 4K ps4 imkansız Ps5 zor oynatıyor ama 1080p de sabit 30 verirRdr2'de 4k 30fps oynayabilirsin Xbox seriesdede aynı sey geçerli ben olsam alırdım
ps4 pro için geçerli o dediğinRdr2'de 4k 30fps oynayabilirsin Xbox seriesdede aynı sey geçerli ben olsam alırdım
Hocam Pc'niz yok ise Pc almak çok daha mantıklı fakat 8 bine biraz zor toplanır tabi İstanbul gibi semtlerde iseniz ucuza toplarsiniz bence en mantıklısı Pc dizmekSahibindenden ortalama fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emin değilim fiyatindan
ps4 pro için geçerli o dediğin
Ps5 slim icin konuşmuştumYok hocam yav 4K ps4 imkansız Ps5 zor oynatıyor ama 1080p de sabit 30 verir