- Reaksiyon skoru
- 5,717
İşlemcisi (Snapdragon 778G) halâ oldukça güçlü. Snapdragon 7s Gen 2 denginde. Ve kamera paketi olarak bu fiyat bandında alınabilecek en iyi cihaz.
Hepsiburadanın iade değişim konularında bana kalırsa amazondan geri kalır yanı yok, resmi hb satıcısı dururken sırf amazon gönderiyor diye başkasından almak saçma açıkçası.128 olanı Amazon satmıyor ama yinede Amazondan alırdım
Gördüğüm indirim olursa konusunu hemen açıyorum. Bu forumda 264 mavi forumda 327 sıcak fırsatlar konum olmuş.Sizi her seferinde indirim kısmında görüyorum.
fırsat kurdu şahsen tercıh etmezdım pasajda felan 15kya satıyorHepsiburadanın iade değişim konularında bana kalırsa amazondan geri kalır yanı yok, resmi hb satıcısı dururken sırf amazon gönderiyor diye başkasından almak saçma açıkçası.
Aynı şekilde hocam ya çok yazılıyor merak edilesi kullananlar memnun ama ilk kez üretime çıkan bi marka ama kurucusu mu diyim artık başka bi markanın ceo sumuymuş neymiş düşündürücüşu telefonu harbi merak ediyorum acaba nasıl performasn ve kamera olarak vıdeo falan nasıl acaba gidip inceleme videosu izlicem varsa eğer
Fırsat Kurdu adlı satıcıdan 2A modelini taksit ile aldım sıfır sıkıntı.fırsat kurdu şahsen tercıh etmezdım pasajda felan 15kya satıyor