9800x3d ya da 7800x3d için anakart önerisi

Nanaka

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Arkadaşlar güncel sistemimi upgradelemeyi düşünüyorum ekran kartım bir süre aynı kalacak (6900xt) fakat işlemcimi ya 7800x3d ya da 9800x3d ye yükselteceğim bu ikisine de uyumlu olan F/P kaliteli bir anakart önerisi olan var mı? Ramlere de bunu almayı düşünüyorum

Benim aklımda da bu vardı fakat bir yerde bi arkadaş şey yazmış 9800x3d güçlü bir işlemci eğer bu anakartı takarsanız performans kaybı yaşayıp ısınma sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz demiş

Benim aklımda da bu vardı fakat bir yerde bi arkadaş şey yazmış 9800x3d güçlü bir işlemci eğer bu anakartı takarsanız performans kaybı yaşayıp ısınma sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz demiş
rez

anakarta tam bütçeniz nedir.şimdi 4k ya da f/p anakart var 12 13 k yada.

anakarta tam bütçeniz nedir.şimdi 4k ya da f/p anakart var 12 13 k yada.
Bütçem tam olarak böyle msi b650 gaming plus civarlarında diyeyim hocam sanırım bu bütçeye en iyi anakart bu gibi duruyor sizin fikriniz nedir?

Bütçem tam olarak böyle msi b650 gaming plus civarlarında diyeyim hocam sanırım bu bütçeye en iyi anakart bu gibi duruyor sizin fikriniz nedir?
güzel anakart hocam.aceleniz yoksa b850 anakartlar da gelecek beklenebilir.şimdi topluyordanız alınır

Geri