yakupcavus
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
- Bütçe
- 25000
Sistem Özelleştirmeleriyle 24,805 tl tutuyor alınır mı? şuanda ?
özelleşitrme olarak ne yaptığınızı söyleseniz keşke
ssd çok güven vermiyor kasanın içindeki psu çok kaliteli bir psu değil (power boost olmasından iyidir).
fsp psu aralarındaki en güvenilirlerden belki ssd değişebilir bütçeye göre yine en mantıklısı o gözüküyorssd çok güven vermiyor kasanın içindeki psu çok kaliteli bir psu değil (power boost olmasından iyidir).
onun dışında b580 ekran kartına ne kadar güvenilir intel ne kadar destek verir bir fikrim yok şahsen o yüzden almak size kalmış fiyat olarak ddr5 olduğu için fena değil diyebilirim.
25 e çıkarımda bana en mantıklısı hangisi ne değişebilirAlıntıyı görüntüle
+ olarak sistem üzerindeki ramin aynısından site üzerinden bir adet daha alırsınız 1800tlye , 25.000tlye ddr5 soğutuculu düzgün ramli 4060ti 16gb gücünde sistem olur
![]()
GOODRAM IRDM 16GB 6000MHz CL30 DDR5 Siyah/Gümüs Single Kit Ram | ITOPYA
GOODRAM IRDM 16GB 6000MHz CL30 DDR5 Siyah/Gümüs Single Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile IR-6000D564L30S/16G ITOPYA'dawww.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fsp psu aralarındaki en güvenilirlerden belki ssd değişebilir bütçeye göre yine en mantıklısı o gözüküyor
bu arada diğer konuda arkadaş doğru söylemiş anakart pci 3.0 hızında ssd destekliyor yani 3500 okuma 3500 yazmadan fazlasını alamayacaksınız yani daha güvenilir wd alınabilir25 e çıkarımda bana en mantıklısı hangisi ne değişebilir
ekstra ram al geç anakart adam akıllı bırsey olsa degıstır derdık25 e çıkarımda bana en mantıklısı hangisi ne değişebilir
tam ekleyip resim gönderebilirmisiniz rica etsem ana kart değiştirip bir şey olabilirmi en iyi ve f/P halini atabilirseniz çok iyi olurbu arada diğer konuda arkadaş doğru söylemiş anakart pci 3.0 hızında ssd destekliyor yani 3500 okuma 3500 yazmadan fazlasını alamayacaksınız yani daha güvenilir wd alınabilir
en mantıklısı yukarıdaki şekilde wd ssdli hali
tam ekleyip resim gönderebilirmisiniz rica etsem ana kart değiştirip bir şey olabilirmi en iyi ve f/P halini atabilirseniz çok iyi olur
32 gb ram yapıcam onu 16 gb almam artıkAlıntıyı görüntüle
o konuda tercih size kalıyor aynı ssd den 1 adet daha satın alıp 32gb ram mi kullanmak isterseniz yoksa anakart upgrade yapıp 16gb ram mi kullanmak istersiniz size kalmış , f/p açısından 32gb ram olan daha mantıklı gözüküyor
![]()
GOODRAM IRDM 16GB 6000MHz CL30 DDR5 Siyah/Gümüs Single Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile IR-6000D564L30S/16G ITOPYA'dawww.itopya.com
ssd wd yerine 1 üst model alınır mı? _? gerçi destekelemez demiştinizAlıntıyı görüntüle
o konuda tercih size kalıyor aynı ssd den 1 adet daha satın alıp 32gb ram mi kullanmak isterseniz yoksa anakart upgrade yapıp 16gb ram mi kullanmak istersiniz size kalmış , f/p açısından 32gb ram olan daha mantıklı gözüküyor
![]()
24.625,94 TUTUYOR alıyorum kral her şey için teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
![]()
Ne demek , destekler ama 5000 li hızları alamazsınız 3500/3500 alırsınız hayırlı olsun32 gb ram yapıcam onu 16 gb almam artık
ssd wd yerine 1 üst model alınır mı? _? gerçi destekelemez demiştiniz
Alıntıyı görüntüle
24.625,94 TUTUYOR alıyorum kral her şey için teşekkür ederim
merhaba baya zaman geçmiş ama b580 den memnun musunuz bende almayı planlıyorum32 gb ram yapıcam onu 16 gb almam artık
ssd wd yerine 1 üst model alınır mı? _? gerçi destekelemez demiştiniz
Alıntıyı görüntüle
24.625,94 TUTUYOR alıyorum kral her şey için teşekkür ederim