Devilll20
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,888
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
alışılmışın dışında arkadaşım. onu kastediyorum. herkes biliyor 24 + 24 = 48 GB eder. Bunu daha doğmadan önce öğretiyorlar. Sana farklı bir bilgi vereyim ama bak bunu herkes söylemez.. Bunlara göre doIaaaaağğğğğğrrrrr 10 TL olacak. Enflasyoooğğğğnn yüzde 30u aşacak..ilerde at 24 daha al sana 48 gb
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu kasa işlemci 7500F ve kasa Vento 850W yapılarak alınır mı?
96 lira farkla 16gbye düşürülebiliralışılmışın dışında arkadaşım. onu kastediyorum. herkes biliyor 24 + 24 = 48 GB eder. Bunu daha doğmadan önce öğretiyorlar. Sana farklı bir bilgi vereyim ama bak bunu herkes söylemez.. Bunlara göre doIaaaaağğğğğğrrrrr 10 TL olacak. Enflasyoooğğğğnn yüzde 30u aşacak..
Yalnız bi windforce değil gaming oc kart güzel24 gb ram ne ilk defa gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de hocam bu tür siteler bayılıyor şu gigabyte markasına monster çok sesli pc alayım sessiz çalışsın dedim pubgde uçak kaldırıyor ekran kartı
alınabilir anakart fena değil ramde 24gb fena değil bence 12700f zaten iyi işlemci![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
windforce ve aynısını aynı siteden 2 ay önce aldım bilmeden yazmadımYalnız bi windforce değil gaming oc kart güzel
bu arada kart kötü değil sadece sesli çalışıyor onunda dışında güzelYalnız bi windforce değil gaming oc kart güzel