🔥İndirim ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Sıvı Soğutma 2999 TL

Evde fractal 360 celcius var 2500e almıştım bunu da alım mi kalsın mi evde
Koleksiyonmu yapıyorsun 😂 sen bilirsin knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Izgara çıkık halı 420 mm
Screenshot_2024-12-25-09-33-54-515_com.miui.gallery.jpg

Beyler bana bir fikir verin.
Aktif olarak msi coreliquid v2 240 kullanıyorum. Ama pompa ses yapıyor garantiye yollayacağım. Büyük ihtimalle yenisini yollayacaklar. O modelden soğudum satıp farklı bir modele geçmek istiyorum. İşlemcin 12400f aşırı ısınma sorunu yok performanstan öte uzun ömür istiyorum . Bu ürünün 240lığı da var 2500lira fiyatı. Kasam 360 destekliyor Hangisi alınır, değer mi?

Koleksiyonmu yapıyorsun 😂 sen bilirsin knk

Izgara çıkık halı 420 mm
Alıntıyı görüntüle
Yani uygun diye için ısındı çok ta istediğim bir modeldi fractal almasam alırdım fractal 360 şuan tr de satışı bile yok zor bulunan nadir model

amd için arctic lf 3 420mm ile aralarında ne kadar performans farkı vardır ?

Yok gibi ufak fark var 2-3 derece daha serin enermax
360 mm versiyonu ise iyiymiş daha bunun 420 mm versiyonu var ama ona uygun kasa bulmak çok pahalı sanırım 360mm destekleyen kasa + bunu alacağım ya da bi manyaklık yapıp aldığım 360lık kasayı delcem vb

eski kalitesi yok diyolar fan sesi yapıyor diyolar kullananlardan yorum bekliyorum

eski kalitesi yok diyolar fan sesi yapıyor diyolar kullananlardan yorum bekliyorum
Knk eskilerimde 1 modilinde pompa tikaniyordu bu versiyonlarında yok.

360 mm versiyonu ise iyiymiş daha bunun 420 mm versiyonu var ama ona uygun kasa bulmak çok pahalı sanırım 360mm destekleyen kasa + bunu alacağım ya da bi manyaklık yapıp aldığım 360lık kasayı delcem vb
Bendeki 420 😂

Knk eskilerimde 1 modilinde pompa tikaniyordu bu versiyonlarında yok.

Bendeki 420 😂
420 ye uygun kasa bulsam almak isterdim de kasalar 7k dan başlıyor en ucuzu lancool III galiba o da 5.6k

fansız boş kasa satılsa aslında çok işime gelecekte bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,995
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri