admiralraddus
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Rx570 kullanıyordum ve Gtx1080 e geçiş yaptım kartı bilgisayara bagladım ama hiçbir şekilde görüntü alamıyorum eski kartı taktıgımdada aynı problem ne yapmam lazım
Kasa çalışıyor görüntümü gelmiyor yoksa hiç hareketlenme olmuyor mu?Rx570 kullanıyordum ve Gtx1080 e geçiş yaptım kartı bilgisayara bagladım ama hiçbir şekilde görüntü alamıyorum eski kartı taktıgımdada aynı problem ne yapmam lazım
Hiçbirşey yok sadece rx570 i cıkarttım 1080 taktım driverlar mı engelliyor bilmiyorum işlemci ve ekran kartları sağlam çalışıyor gibi gözüküyorKasa çalışıyor görüntümü gelmiyor yoksa hiç hareketlenme olmuyor mu?
Kasa çalışıyor görüntü yok bunu yapmadan önce hiçbir programda silip yüklenedim direk ekran kartını taktımKasa çalışıyor görüntümü gelmiyor yoksa hiç hareketlenme olmuyor mu?
Bilgisayar çalışıyor mu tuşa bastığında tetikleniyor mu?Hiçbirşey yok sadece rx570 i cıkarttım 1080 taktım driverlar mı engelliyor bilmiyorum işlemci ve ekran kartları sağlam çalışıyor gibi gözüküyor
Dediklerimi dene bi bakalım oluyoruKasa çalışıyor görüntü yok bunu yapmadan önce hiçbir programda silip yüklenedim direk ekran kartını taktım
Bilgisayar çalışıyorBilgisayar çalışıyor mu tuşa bastığında tetikleniyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediklerimi dene bi bakalım oluyoru
Ramlerde statik olabilir çıkar ramleri uçlarını silgi ile sil geri tak yerine birdaha dene.Bilgisayar çalışıyor
Tamam psu kablolarını kontrol et görüntü kablo ve yuvalarını kontrol etBilgisayar çalışıyor
Ekran gelmiyor hocam elektrik aç kapat yaptım bı o zaman geldi ekran logosu oEkranda no signal falan mı diyor?
Monitör sadece düz simsiyah ekran mı?hala aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu durumda ne yapmam lazım
Ekran gelmiyor hocam elektrik aç kapat yaptım bı o zaman geldi ekran logosu o
AynenMonitör sadece düz simsiyah ekran mı?