HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,148
ben şokKurulum yaptı yeniden başladı ve tekrar kurulum yap geldi yine
ben şokKurulum yaptı yeniden başladı ve tekrar kurulum yap geldi yine
Kış ayında 79° mantıklı değil .Hocam değerler bench testinde 80. Herhangi bir oyunda 80i geçmez. Enerji tüketimi yükte 350w olan bir kart, 4080 gibi 320w değil. Sıfır suprim taksanız yine benchte en az 77° olacaktır.
Slient 79 ise sorun olmaz o zaman . Ben gaming mod 79 sandım başta .Herkes 85 e kadar sorun yok diyo bide silent modunda,bakım yaptırsam sorun olur mu ki?
Buna göre macunları pek yorulmamış , öyleyse alınabilir normal değerlerde .Gaming modda 67 idi pc yi kapatım silent moda aldım testte 77 verdi
Sese bakmalısın bazı fanlar hızlı dönse bile sessiz oluyor ki sessizdir tahminimce bende Gaming Z Trio var fanlar yüksek devir çevirse bile ses çıkarmıyor.Silent modda mı kullanmak daha mantıklı yoksa gaming mı
Doğrusu fazla ses istemiyorum
Masanın altında çalışacaksa pek sorun olmaz diye düşünüyorum 350w kart haliyle sesli olabilir . Sen ne kadar sese duyarlisin kişiden kişiye değişiyor .Gaming modda bi tık rahatsız ediyor gibi
Çok fazla malesef masa üstünde duruyorMasanın altında çalışacaksa pek sorun olmaz diye düşünüyorum 350w kart haliyle sesli olabilir . Sen ne kadar sese duyarlisin kişiden kişiye değişiyor .