Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,887
Hesap guard cart curt olayı farklı. Ben itemlerden ve standart guardlı sorunsuz hesaplardan bahsediyorum.Yok Hocam Kalkmamış galiba ama 8 güne inmiş olabilir
Hesap guard cart curt olayı farklı. Ben itemlerden ve standart guardlı sorunsuz hesaplardan bahsediyorum.Yok Hocam Kalkmamış galiba ama 8 güne inmiş olabilir
Tamam hocam Forumda biri bu gün eldiven çıkarmış kasadan 12 ocakta pazarlama bilir ve takaslanabilir diyiyorHesap guard cart curt olayı farklı. Ben itemlerden ve standart guardlı sorunsuz hesaplardan bahsediyorum.
PUBG 11111(kendi tc ni yazıp) 6262 ye gondereceksinPUBG TCKN ne oluyor
Hat kimin adına ise onu atmak gerekmiyor mu?PUBG 11111(kendi tc ni yazıp) 6262 ye gondereceksin
hat sahibinin tc si atılmalı evetHat kimin adına ise onu atmak gerekmiyor mu?
Değer mi uğraşmaya peki?hat sahibinin tc si atılmalı evet
pubg 500 g coini 5 dolara satıyor normalde ama 2 tane anahtar alırsanız 1 dolar ediyor satıp steam bakiyesine çevirebilirsiniz ya da oyun içi eşya alabilirsinDeğer mi uğraşmaya peki?
Ben aldım, uygun olanlar da alabilir.
Kampanyadan, 50 Mbps ve üzeri hızlı paketlerdeki bireysel internet müşterileri her ay faydalanabilir.l![]()
PUBG GAMEON Kasası Kampanyası
gameon.com.tr
Değer mi uğraşmaya ne kadarlik bir bakiye kazanabilirizbunları alıp kasa key i alın pubg den sonra onları steamden satabilirsiniz yada bynogame ile cash e döndürürsünüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleBu kasayı alıyorsunuz sonrasında bu kasaya uyan anahtarı pubg üzerinden alıp 1 haftalık takas banı sonunda keyleri satıp steam bakiyenize ekliyorsunuz yada bynogame den direkt cash