Hangi 4060 modeli en iyisi?

bado jr

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar rtx 4060 alacağım ama hangi modeli daha iyi bilmiyorum. Asus çok pahalı geliyor o yüzden onu düşünmüyorum. Sizce asus hariç hangisi en iyisi? Palit, Galax, Gigabyte, Msi, Pny, Zotac, Inno3D modellerinden birini almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar rtx 4060 alacağım ama hangi modeli daha iyi bilmiyorum. Asus çok pahalı geliyor o yüzden onu düşünmüyorum. Sizce asus hariç hangisi en iyisi? Palit, Galax, Gigabyte, Msi, Pny, Zotac, Inno3D modellerinden birini almayı düşünüyorum.
galax bence

tüm donanımlarının aynı olduğu bir senaryoda en iyi iki marka olarak GİGABYTE veya MSI derim ben dostum.

Fp olsun diyorsan galax al , en ucuzlardan biri. Tasarım odaklı istiyorsan Colorful İGame , çok fiyat farkı yok seçim sana kalmış.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tüm donanımlarının aynı olduğu bir senaryoda en iyi iki marka olarak GİGABYTE veya MSI derim ben dostum.
marka değil de modele göre hareket etmek daha doğru olur diye düşünüyorum.

hocam benim sana önerim eğer bu ekran kartını uzun vadede düşünüyor isen bunun 4060 ti 16gb olanını alman. tabi bütçen yetiryosa
örneğin şunun gibi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam benim sana önerim eğer bu ekran kartını uzun vadede düşünüyor isen bunun 4060 ti 16gb olanını alman. tabi bütçen yetiryosa
örneğin şunun gibi:

ama gigabyte ekran kartı alma çok sesli çalışıyor

hocam bence en ucuzunu alıp geç satmak istediğin zaman aldığın paralara satman çok zor

Ucuza kaçmak istersen

Kalite F/P arıyorum dersen (Çoğu testte Asus dual ile selamlaşıyor)

zotac kullanıyorum memnunum, ısınma problemi vs. yok

Bu tablodaki değerlere göre ; ASUS RTX 4060 Strix OC alıp Quite Bios modunda kullanabilirsin yada MSI RTX 4060 Gaming X alabilirsin.

Screenshot_1.png

cooler-performance-comparison-gpu.png

Geri