yatakbazabaslik
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Arkadaşlar pek klavyelerden anlamam tek bildiğim swich olayı ondada red swich istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Gamepower Eva 7Arkadaşlar pek klavyelerden anlamam tek bildiğim swich olayı ondada red swich istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
red switch temu/ajazz ak992 trde de 2.2k bandında var
Hocam daha öncesinde gamepower kullandım ve çok pişman oldum. O markanın daha hiçbir şeyini almamaya çalışıyorum.Gamepower Eva 7
1800 civarıydı fiyatı en son
Şuan aktif kullanıyorum
Hem wireless hem bluetooth hem de kablolu kullanılıyo
RGB tamamen
Metal kasa
Öneririm
Rgb li mi hocamtrde sarı sitede satanlar var alıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende kullanıyorum gayet memnunum suanda
bilmiyorum hocam yorum yapmıyımHocam birde şu mouse u ne dersiniz. Arkadaş aldıda banda önerdi. Sizce fiyatına değer mi
![]()
Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V3 RZ01-04000100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.698,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Markaya kötü gözüyle bakma dahha ucuz gamepower ürünleri de kullandım ve haklısın kötü yanları vardı. ama şuan sonic t80 2k 180hz ıps monitörünü ve eva 7 klavyesini kullanıyorum. ve f/p ürünleri çok da memnunum. full özellik olup da uygun bişe arıyosan eva 7 al yok profesyonel olsun diyosan wraith alHocam türkiyede satılmıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam daha öncesinde gamepower kullandım ve çok pişman oldum. O markanın daha hiçbir şeyini almamaya çalışıyorum.
Hocam doğrudur. Ben eskiden almış olduğum kulaklığı vardı. Kulaklığın sağ sürücüsü kulağımda patladı. Az daha sağır olacaktım. O günden beridir gamepower ürünlerine karşı antipatik oldum.Markaya kötü gözüyle bakma dahha ucuz gamepower ürünleri de kullandım ve haklısın kötü yanları vardı. ama şuan sonic t80 2k 180hz ıps monitörünü ve eva 7 klavyesini kullanıyorum. ve f/p ürünleri çok da memnunum. full özellik olup da uygun bişe arıyosan eva 7 al yok profesyonel olsun diyosan wraith al
yine sen bilirisin dediğim gibi wraith de çok iyi yalan yok önceliğim wraith olurduHocam doğrudur. Ben eskiden almış olduğum kulaklığı vardı. Kulaklığın sağ sürücüsü kulağımda patladı. Az daha sağır olacaktım. O günden beridir gamepower ürünlerine karşı antipatik oldum.