xcvKİNGDOM25
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 2999
500 gb ssd yetmedigi icin ikinci olcak 1 tb ssd
F/p bildikleriniz varsa söyleyebilirmisiniz
F/p bildikleriniz varsa söyleyebilirmisiniz
hız değerleri sıkıntı yapmaz demi çünkü 500 gb olanda kioxiaKioxia g2 1tb. Dramlı iyi bir m2 ssd.
bende aynı senin gibi 500gb aldım ilk,yetmedi şimdi exceria g2 alacağım fiyatına göre çok güzel ssd okuma yazma hızlarını da oyunda farketmezsin bilehız değerleri sıkıntı yapmaz demi çünkü 500 gb olanda kioxia
dram yokXPG Gammix S50 Core SGAMMIXS50C-1000G-CS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD nasıldır acaba
kioxia exceria g2 diyorlaraynı konuyu ben açınca kimse yazmıyor bende insanların konularına bakıyorum
benim aklımda
Kingston snv2s , Kingston NV3 , XPG Gammix S50 , Kioxia Exceria Plus G3
bu 4 ünden biri var 1 tb lık halleri 2.200 bandında hepsi
sana da exceria g2 öneririm. büyük ihtimalle oyun oynamak için alıyorsun okuma yazma hızına takılma yeterli. bunlarda dram yokaynı konuyu ben açınca kimse yazmıyor bende insanların konularına bakıyorum
benim aklımda
Kingston snv2s , Kingston NV3 , XPG Gammix S50 , Kioxia Exceria Plus G3
bu 4 ünden biri var 1 tb lık halleri 2.200 bandında hepsi
Yani evet çoğunlukla oyun blender unreal ı saymazsaksana da exceria g2 öneririm. büyük ihtimalle oyun oynamak için alıyorsun okuma yazma hızına takılma yeterli. bunlarda dram yok
Başka bı forumda var denmiş teknopattasana da exceria g2 öneririm. büyük ihtimalle oyun oynamak için alıyorsun okuma yazma hızına takılma yeterli. bunlarda dram yok
bende alacağım güzel ssd herkes memnunYani evet çoğunlukla oyun blender unreal ı saymazsak