Oyniyacak oyun bulamıyorum öneri yaparmısınız

Reaksiyon skoru
165
şuan oyunsuz dönemdeyim hikayeli oyunlar oynuyorum bütün klasik diyeceğimiz oyunlar4ı oynadım sony oyunlarına bayılırım o tarzda falan yokmu oyun

15 gün sonra spiderman 2 pc ye çıkıyor onu oynarsın

neler oynadın mesela

Wukong oyna

indirime girse alıcamda pahalı ya
2. stagein son bossuyla yellow wind sage mi öyle bir şeydi bi 2-3 saat daha uğraşmak durumunda kalırsam yapımcıya ettiğim küfürlerin haddi hesabı kalmayacak benim de :) güzel oyun ama indirime girerse çökülür

2. stagein son bossuyla yellow wind sage mi öyle bir şeydi bi 2-3 saat daha uğraşmak durumunda kalırsam yapımcıya ettiğim küfürlerin haddi hesabı kalmayacak benim de :) güzel oyun ama indirime girerse çökülür
okadar zormu ben kafayı yerım bır bolum ıcın okadar ugrasırsam :) pusudayım olmassa epıcten alıcam orda daha ucuz oluyor genelde

şuan oyunsuz dönemdeyim hikayeli oyunlar oynuyorum bütün klasik diyeceğimiz oyunlar4ı oynadım sony oyunlarına bayılırım o tarzda falan yokmu oyun
Klasikleri oynadım diyorsan Sony tarzı, kalitesinde pek oyun yok , olanları oynadım diyorsan .

Birkaç tavsiye:

Baldur's Gate 3
Divinity Original Sin 2
Disco Elsyum
Hades
Metro
Mafia 1-2
Sifu

Oynamadığın varsa bakabilirsin, çok fazla oyun tavsiye edebilirim ama çoğunu oynamışsındır.

Skyrim oynadın mı acaba?
eski oyun oynayamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klasikleri oynadım diyorsan Sony tarzı, kalitesinde pek oyun yok , olanları oynadım diyorsan .

Birkaç tavsiye:

Baldur's Gate 3
Divinity Original Sin 2
Disco Elsyum
Hades
Metro
Mafia 1-2
Sifu

Oynamadığın varsa bakabilirsin, çok fazla oyun tavsiye edebilirim ama çoğunu oynamışsındır.
disco hariç oynadım bitirdim hepsini disco oynayasm yok

Geri