official__3449
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
şuan oyunsuz dönemdeyim hikayeli oyunlar oynuyorum bütün klasik diyeceğimiz oyunlar4ı oynadım sony oyunlarına bayılırım o tarzda falan yokmu oyun
indirime girse alıcamda pahalı yaWukong oyna
2. stagein son bossuyla yellow wind sage mi öyle bir şeydi bi 2-3 saat daha uğraşmak durumunda kalırsam yapımcıya ettiğim küfürlerin haddi hesabı kalmayacak benim deindirime girse alıcamda pahalı ya
playstation 5im var bitirdimn15 gün sonra spiderman 2 pc ye çıkıyor onu oynarsın
oynadımWukong oyna
okadar zormu ben kafayı yerım bır bolum ıcın okadar ugrasırsam2. stagein son bossuyla yellow wind sage mi öyle bir şeydi bi 2-3 saat daha uğraşmak durumunda kalırsam yapımcıya ettiğim küfürlerin haddi hesabı kalmayacak benim degüzel oyun ama indirime girerse çökülür
Klasikleri oynadım diyorsan Sony tarzı, kalitesinde pek oyun yok , olanları oynadım diyorsan .şuan oyunsuz dönemdeyim hikayeli oyunlar oynuyorum bütün klasik diyeceğimiz oyunlar4ı oynadım sony oyunlarına bayılırım o tarzda falan yokmu oyun
Normal bosslar çok zor değil 2-3 kere deneyerek kesiyorsun ama stage sonu bossları zor oluyorplaystation 5im var bitirdimn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oynadım
eski oyun oynayamıyorumSkyrim oynadın mı acaba?
disco hariç oynadım bitirdim hepsini disco oynayasm yokKlasikleri oynadım diyorsan Sony tarzı, kalitesinde pek oyun yok , olanları oynadım diyorsan .
Birkaç tavsiye:
Baldur's Gate 3
Divinity Original Sin 2
Disco Elsyum
Hades
Metro
Mafia 1-2
Sifu
Oynamadığın varsa bakabilirsin, çok fazla oyun tavsiye edebilirim ama çoğunu oynamışsındır.
Detroit Become Human da oynayabilirsin YouTube'dan bakmıştım güzel bir oyundur kendisi hem o kadar da eski değileski oyun oynayamıyorum