Oyniyacak oyun bulamıyorum öneri yaparmısınız

Reaksiyon skoru
165
şuan oyunsuz dönemdeyim hikayeli oyunlar oynuyorum bütün klasik diyeceğimiz oyunlar4ı oynadım sony oyunlarına bayılırım o tarzda falan yokmu oyun

15 gün sonra spiderman 2 pc ye çıkıyor onu oynarsın

neler oynadın mesela

Wukong oyna

indirime girse alıcamda pahalı ya
2. stagein son bossuyla yellow wind sage mi öyle bir şeydi bi 2-3 saat daha uğraşmak durumunda kalırsam yapımcıya ettiğim küfürlerin haddi hesabı kalmayacak benim de :) güzel oyun ama indirime girerse çökülür

2. stagein son bossuyla yellow wind sage mi öyle bir şeydi bi 2-3 saat daha uğraşmak durumunda kalırsam yapımcıya ettiğim küfürlerin haddi hesabı kalmayacak benim de :) güzel oyun ama indirime girerse çökülür
okadar zormu ben kafayı yerım bır bolum ıcın okadar ugrasırsam :) pusudayım olmassa epıcten alıcam orda daha ucuz oluyor genelde

şuan oyunsuz dönemdeyim hikayeli oyunlar oynuyorum bütün klasik diyeceğimiz oyunlar4ı oynadım sony oyunlarına bayılırım o tarzda falan yokmu oyun
Klasikleri oynadım diyorsan Sony tarzı, kalitesinde pek oyun yok , olanları oynadım diyorsan .

Birkaç tavsiye:

Baldur's Gate 3
Divinity Original Sin 2
Disco Elsyum
Hades
Metro
Mafia 1-2
Sifu

Oynamadığın varsa bakabilirsin, çok fazla oyun tavsiye edebilirim ama çoğunu oynamışsındır.

Skyrim oynadın mı acaba?
eski oyun oynayamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klasikleri oynadım diyorsan Sony tarzı, kalitesinde pek oyun yok , olanları oynadım diyorsan .

Birkaç tavsiye:

Baldur's Gate 3
Divinity Original Sin 2
Disco Elsyum
Hades
Metro
Mafia 1-2
Sifu

Oynamadığın varsa bakabilirsin, çok fazla oyun tavsiye edebilirim ama çoğunu oynamışsındır.
disco hariç oynadım bitirdim hepsini disco oynayasm yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri