Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 5,052
Önceki hesaplara giriş yapamıyorum şifresini giriyorum olmuyor yeni hesap açıyorum reddediyor hiç giremicem galiba birdaha
Bu hesabın var değil mi ?Önceki hesaplara giriş yapamıyorum şifresini giriyorum olmuyor yeni hesap açıyorum reddediyor hiç giremicem galiba birdaha
Anlamadım ? Bi hesabın var mı diyorsan önceden açmıştım sonra yeni hesap açmaya çalıştım reddedildi öncekine giremedimBu hesabın var değil mi ?
Nasıl yapacağım vpn açsam olur mu?Farklı IP üzerinden kayıt talebi oluştur, kabul ederler.
Olabilir ama farklı ülke olduğu için VPN olduğunu anlayıp kabul etmeyebilirler.Nasıl yapacağım vpn açsam olur mu?
Benim bildiğim bir hesap açılabiliyor kişi başı.(benim bildiğim bu şekilde)Anlamadım ? Bi hesabın var mı diyorsan önceden açmıştım sonra yeni hesap açmaya çalıştım reddedildi öncekine giremedim
Defalarca başıma geldi. Technopat Steam grubu üzerinden ulaşın ben oradan ulaşıyordum hep Linkini atarım da yasak mı?Nasıl yapacağım vpn açsam olur mu?
İşe yaramıyor. Aynı cihaz IP'si ile girince de açılan hesap kapatılıyor.Olabilir ama farklı ülke olduğu için VPN olduğunu anlayıp kabul etmeyebilirler.
Bir akrabanın evine gidersen, o akrabanın interneti ve cihazı üzerinden yap.