Klavye Önerisi/Tavsiyesi

KayraaQ

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçem 1k ya kadar var razer blackwidow düşünüyorum ama apex 5de olabilir apex 5 bana gereksiz pahalı geliyor ilk tercihim blackwidow sizin önerebileceginiz güzel sağlam bir klavye var mi ?

Bütçem 1k ya kadar var razer blackwidow düşünüyorum ama apex 5de olabilir apex 5 bana gereksiz pahalı geliyor ilk tercihim blackwidow sizin önerebileceginiz güzel sağlam bir klavye var mi ?
Apex 5 fiyatına göre kötü.

Rgb düşkün isen hem kaliteli ve çok iyi hemde çok pahalı deģil bir klavye önerim ben kullanıyorum gayet iyi hatta gayet değil direk iyi gamepower saber rgb rgb kısmı çok güzel hemde klavyr çok güzel sağlam videolarını izleyebilirsin hem blue switch var hem red switch bende blue var 335 TL Ye aldım okadar çok para verme bende o klavyelere

RGB düşkün isen hem kaliteli ve çok iyi hemde çok pahalı deģil bir klavye önerim ben kullanıyorum gayet iyi hatta gayet değil direk iyi gamepower saber RGB RGB kısmı çok güzel hemde klavyr çok güzel sağlam videolarını izleyebilirsin hem blue switch var hem red switch bende blue var 335 TL Ye aldım okadar çok para verme bende o klavyelere
Güzel klavye fakat sanki biraz fazla ışıklı rgb olmasini isterim ama o kadar da değil gözlerim zaten bozuk

600tlye İtopyadan Logitech G512 Carbon alabilirsin.
Şuanda indirimde normal fiyatı 800tl civarı diye biliyorum.

Amatör incelemem:

Black Widow bence de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,766
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri