Bütçem 1k ya kadar var razer blackwidow düşünüyorum ama apex 5de olabilir apex 5 bana gereksiz pahalı geliyor ilk tercihim blackwidow sizin önerebileceginiz güzel sağlam bir klavye var mi ?
Bütçem 1k ya kadar var razer blackwidow düşünüyorum ama apex 5de olabilir apex 5 bana gereksiz pahalı geliyor ilk tercihim blackwidow sizin önerebileceginiz güzel sağlam bir klavye var mi ?
Rgb düşkün isen hem kaliteli ve çok iyi hemde çok pahalı deģil bir klavye önerim ben kullanıyorum gayet iyi hatta gayet değil direk iyi gamepower saber rgb rgb kısmı çok güzel hemde klavyr çok güzel sağlam videolarını izleyebilirsin hem blue switch var hem red switch bende blue var 335 TL Ye aldım okadar çok para verme bende o klavyelere
RGB düşkün isen hem kaliteli ve çok iyi hemde çok pahalı deģil bir klavye önerim ben kullanıyorum gayet iyi hatta gayet değil direk iyi gamepower saber RGB RGB kısmı çok güzel hemde klavyr çok güzel sağlam videolarını izleyebilirsin hem blue switch var hem red switch bende blue var 335 TL Ye aldım okadar çok para verme bende o klavyelere
!500 TL - 700 TL Arası mekanik oyuncu klavyesi almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun diye bu konuyu açıyorum.! Şuanda itopyada bayram indirimlerinde Logitech G512 Klavye 600TLye satın alınabiliyor. Bu fiyat aralığında mekanik klavye almayı düşünüyorsanız değerlendirin derim. !Yakın zamanda...