Öneri 750 TL Mouse Önerisi

mtacarr

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
750
Merhaba, 750 TL gibi bir bütçem var. Kablosuz olması benim için iyidir fakat kablolu olup daha iyi seçenekler varsa değerlendirebilirim. Genelde CS oynuyorum fakat daha çok eğlencesine oynuyorum, yani çok rekabetçi bir fareye ihtiyacım yok. Renk olarak beyaz ve siyah fark etmez fakat delikli mouse sevmiyorum. Günlük kullanımda fareyi palm, oyunlarda ise claw şeklinde tutuyorum.
Benim şu ana kadar baktığım mouselar şu şekilde:

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba, 750 TL gibi bir bütçem var. Kablosuz olması benim için iyidir fakat kablolu olup daha iyi seçenekler varsa değerlendirebilirim. Genelde CS oynuyorum fakat daha çok eğlencesine oynuyorum, yani çok rekabetçi bir fareye ihtiyacım yok. Renk olarak beyaz ve siyah fark etmez fakat delikli mouse sevmiyorum. Günlük kullanımda fareyi palm, oyunlarda ise claw şeklinde tutuyorum.
Benim şu ana kadar baktığım mouselar şu şekilde:

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
claw's en mantıklısı hocam

Logitech G102 kendim kullanıyorum öneririm.

glorious vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bundan iyisi yok premium deneme üyeliği başlat 750 liraya geliyor kuponla
Hocam bu fiyata gerçekten kaliteli fakat gözenekli tasarım beni rahatsız ediyor. Tutuş olarak denemedim fakat görseli içimi rahatsız ediyor.

Hocam bu fiyata gerçekten kaliteli fakat gözenekli tasarım beni rahatsız ediyor. Tutuş olarak denemedim fakat görseli içimi rahatsız ediyor.
Logitech G102 kullanıyorum öneririm.

bundan daha çöp bi mouse yok kaç sene geçti salın artık
Bence çok iyi 16K DPI kadar saçma bir şey yok 3200 DPI yetiyor bile 5K DPI destekliyor RGB renklerini ayarlayabiliyorsunuz.

Sensör kalitesi dpi dan ibaret bi şey değil sen 102 kullanmaya devam edebilirsin ama ısrarla 102 yazma komik oluyo
Sensör daha ne kadar kaliteli olabilir baya kaliteli çünkü.

Geri