GÖREVLİ PC
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
500 TL'ye kadar iyi bir mouse istiyorum o fiyata hem Bluetooth hem kablolu mouse gelir mi gelmese beye tavsiye edersiniz 3 tane tavsiye ederseniz sevinirim
Dostum 200TL çok büyük bir fark.200 TL daha ekle rog glaius 2 wireless al
Arkadaşımız 500TL demiş.200 TL daha ekle rog glaius 2 wireless al
Hem wireless hem kablolu istemisDostum 200TL çok büyük bir fark.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşımız 500TL demiş.
Tamam onu anladım zaten ama arkadaşamızın bütçesi 500TL buna 200TL eklemek sencede ciddi bir fark değil mi ?Hem wireless hem kablolu istemis
Benim aklımdaki ürün zaten oydu ne ara 700 oldu o hem wireless kçhem kablolu ama dimi reisBana gore 500 TL veren 700 TL de verir. Sonucta istedigi ozellikteki mouselar pahalı. Gaming gecesinden indirim yakalarsa daha ucuza da alabilir.
Sıkıntı yok verebilirm zaten aklımdaki üründe oydu ancak onda 2side var mı emin değilimDostum 200TL çok büyük bir fark.
Arkadaşımız 500TL demiş.
Tamamdır sen bilirsin iyi forumlar.Benim aklımdaki ürün zaten oydu ne ara 700 oldu o hem wireless kçhem kablolu ama dimi reis
Sıkıntı yok verebilirm zaten aklımdaki üründe oydu ancak onda 2side var mı emin değilim
Razer DA V2500 TL'ye kadar iyi bir mouse istiyorum o fiyata hem Bluetooth hem kablolu mouse gelir mi gelmese beye tavsiye edersiniz 3 tane tavsiye ederseniz sevinirim
Pardon hem Bluetooth hem kablolu istemişsinRazer DA V2