zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 810
Hocam çok fark var bluetooth 5.3 iken 5.4 olmuş devrimsel bir şey ve kamera 12mp den 50mp ye çıkarıldı gerçekten muhteşem ötesi
ne fark var say 10 saniyen var
Hocam çok fark var bluetooth 5.3 iken 5.4 olmuş devrimsel bir şey ve kamera 12mp den 50mp ye çıkarıldı gerçekten muhteşem ötesi
ne fark var say 10 saniyen var
apple ona bakarsan artık hiçbir şey sunmyorApple eksilerini kabul etmiyorum demedim eksileride var ama samsung gibi kamerayı 12mp den 50mp yapıp yapay zekaya biraz daha önem verip piyasaya vermiyolar
hocam çok merak ettimapple ona bakarsan artık hiçbir şey sunmyor
hocam fanboy diyorsanızda samsung lgbtinin ana destekçisi ona göre konuşalım.eksilerini kabul etmiyorsun![]()
hocam ben size hiçbir zaman s25 de devrimsel özellik gelmiş demedim siz hep apple değişiklik yapıyormuş gibi savunuyorsunuz fanboyluk bu oluyor işte benim yazdıklarımı bile anlamamışsınızhocam çok merak ettim
lütfen devrimsel farkı söyler misiniz
anlatmak istediğimi anladığınız için teşekkür ederim.boşa kavga ediyorsunuz son birkaç senedir firmalar ürünlerine hiçbir şey eklemiyor
ne alaka?hocam fanboy diyorsanızda samsung lgbtinin ana destekçisi ona göre konuşalım.
hocam işlemcisini 3.5 ghz den 4.2 ghz çıkardı ekstra çekirdekler eklendi kamera 120 fps geçti sonra apple sürekli güncellemeler getirip telefonlarının performansını arttıyor samsungun öyle bir şansı yok.hocam ben size hiçbir zaman s25 de devrimsel özellik gelmiş demedim siz hep apple değişiklik yapıyormuş gibi savunuyorsunuz fanboyluk bu oluyor işte benim yazdıklarımı bile anlamamışsınız
anladım hocam daha fazla uğraşmak istemiyorum bildiğinizle kalın satılan verilerinizden ben sorumlu değilimhocam ben size hiçbir zaman s25 de devrimsel özellik gelmiş demedim siz hep apple değişiklik yapıyormuş gibi savunuyorsunuz fanboyluk bu oluyor işte benim yazdıklarımı bile anlamamışsınız
ben size apple iyi samsung kötü demiyorum sadece olanı söylüyorum samsung ve apple iş birlikçi zaten samsung apple çip ve ekran üretiyor boş lafa gerek yok biz kavga ettikçe onlar kazanıyor boş ver zevkler tartışılmaz.ne alaka?