CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
3 aydır kullanıyorum günde 4-5 saat civarı bilgisayar başındayım ortalama bazen daha fazla ve 3 aydır kullanıyorum henüz bi sıkıntı yaşamadım istersen kablolu olarakta kullanabilirsin. tek sorunu uygulamasının Türkçe desteği yok ingilizcehocam sağlam demi, bir şikayetin varmı x1 modellerinde şikayetler var da kararsızım biraz
uyg sıkıntı değil muhtemel kablolu kullancağım alıyorum o zaman hocam hayırlısı diyelim3 aydır kullanıyorum günde 4-5 saat civarı bilgisayar başındayım ortalama bazen daha fazla ve 3 aydır kullanıyorum henüz bi sıkıntı yaşamadım istersen kablolu olarakta kullanabilirsin. tek sorunu uygulamasının Türkçe desteği yok
Hocam birde şu üzerine yapıştırılan stickerlardan varmı çok sade duruyor3 aydır kullanıyorum günde 4-5 saat civarı bilgisayar başındayım ortalama bazen daha fazla ve 3 aydır kullanıyorum henüz bi sıkıntı yaşamadım istersen kablolu olarakta kullanabilirsin. tek sorunu uygulamasının Türkçe desteği yok ingilizce
şurdakinin düzleri varhocam fps oyunu oynuyorum. şuanda 1000hz kullanıyorum 1K hz sütü almak bana ne farkettiricek? eğer aham şaham bir şey olmaz diyorsn bunu alabilirim https://www.gaming.gen.tr/urun/2315...h-v2-gaming-mouse-90mp02y0-bmua00/?ref=akakce (sensor nasıl?)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hoşuma gitti güzeldfe duruyor Alıntıyı görüntüle
O zaman hiçbir şey diyemem. Rampage ile Razer i kıyaslayan birine benim öneride bulunmam zaman kaybı. Alttaki yorumdaki arkadaşta boş sallamış. Bütçe olsa viper v3 pro alır geçersin. (Razer fanboy u değilim)bilmiyom hocam ya razer'a ön yargım var sanki rampage alıyomuşum gibi hissediyom
kral 'gibi hissediyom' dedim zatenO zaman hiçbir şey diyemem. Rampage ile Razer i kıyaslayan birine benim öneride bulunmam zaman kaybı. Alttaki yorumdaki arkadaşta boş sallamış. Bütçe olsa viper v3 pro alır geçersin. (Razer fanboy u değilim)