Aoc 24g2u 10000 TL'ye satılıyor

madness1

80+
Reaksiyon skoru
1
AOC 24g2u almayı düşünüyorum ama vatanda 10000 TL'ye satılıyor bu doğru fiyatımı

IPS Ekran leşşşş o olmasa güzel monitörmüş en azından bi VA Panel olsa
neye göre kime göre leş? Oledi saymazsak, renkleri en iyi İps yansıtır. VA siyah renkleri iyi yansıtır herkese göre tercih değişebilir.

neye göre kime göre leş? Oledi saymazsak, renkleri en iyi İps yansıtır. VA siyah renkleri iyi yansıtır herkese göre tercih değişebilir.
teknik terimleri bilmem ama ips ve tn paneller bana hep leş gelmiştir, baktım baya bi karşılaştırmalarına baktım siyah tonlar da %30 civarında daha iyi görüntü veriyor va - ama ıps renkli tonlarda %10 civarı fark var bu yüzden yüzdesel gittiğimden ve görüntü farklarına baktığımda gerçekten kötü geliyo ıps bana

teknik terimleri bilmem ama ips ve tn paneller bana hep leş gelmiştir, baktım baya bi karşılaştırmalarına baktım siyah tonlar da %30 civarında daha iyi görüntü veriyor va - ama ıps renkli tonlarda %10 civarı fark var bu yüzden yüzdesel gittiğimden ve görüntü farklarına baktığımda gerçekten kötü geliyo ıps bana
Nasıl bir cahil yorumu la bu 😂

VA panellerde pelerin gibi ghosting oluyor, siyah renk olduğunda diğer renkleride karartıyor, yanlardan bakınca renk bozulması oluyor.

Yorumları okudukça yere yattım gülmekten
60ms 59hz tn panel üstüne monitör tanımam arkadaşlar

Geri