samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 730
ürün bozuk gelirse vergi iadesini de yapıyorlar mı
stok bitmedi mi?Hiç temu yüklenmemiş telefonu alın.
Google reklam kimliğini ayarlardan silin veya sıfırlayın.
Bu linke tıklayın
Muhtemelen fiyat 104 tl görünecektir, yeni üye olun. Sepete ekleyşn, rakam düşerse temu içinde dolaşın, tekrar bu linkten rakamın düştüğünü görünce sepete ekleyin. Mobil veriniz açık olsun, düşmezse 104 tl ye uçak moduna alın, 10 saniye sonra tekrar mobil veri açılınca ip değişecektir. Deneyin, alacaksınız.
Daha iyisi senin olsun teşekkür ederim. Monitör standı da aldık mı tamamdırHocam setup cok guzel nazar degmesin![]()
İürün bozuk gelirse vergi iadesini de yapıyorlar mı
Öyle de adamlar ödemiyor ben klavye iade etmiştim vermedildrÜrün kusurlu olunca iade olması gerekmiyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
devlet babaya gidiyorÖyle de adamlar ödemiyor ben klavye iade etmiştim vermedildr
Arkadaşın dediği reklam kimliği silme mevzusunu yapınca oldu. Çok teşekkürler.Hiç temu yüklenmemiş telefonu alın.
Google reklam kimliğini ayarlardan silin veya sıfırlayın.
Bu linke tıklayın
Muhtemelen fiyat 104 tl görünecektir, yeni üye olun. Sepete ekleyşn, rakam düşerse temu içinde dolaşın, tekrar bu linkten rakamın düştüğünü görünce sepete ekleyin. Mobil veriniz açık olsun, düşmezse 104 tl ye uçak moduna alın, 10 saniye sonra tekrar mobil veri açılınca ip değişecektir. Deneyin, alacaksınız.
Hayır farenin yanında örneğin klavye de vardı onu da alabilirsiniz aynı şekilde.sadece bu ürün içinmi ben onu anlmadım