kasarreiss
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
- Bütçe
- 60000
60 k lık mönitör dahil AMD Ryzen 9 7900X3D li sistem toplucam ama ilk defa toplucam o yüzden yardım lazım güzel performans veren bir sistem toplar mısınız?
bu butceye 7900x3d pek tavsiye etmem butcenin 3/1 i islemciye gidiyor60 k lık mönitör dahil AMD Ryzen 9 7900X3D li sistem toplucam ama ilk defa toplucam o yüzden yardım lazım güzel performans veren bir sistem toplar mısınız?
Bir iki ay da 80 90k bütçeye çıkma ihtimalinin var mı?60 k lık mönitör dahil AMD Ryzen 9 7900X3D li sistem toplucam ama ilk defa toplucam o yüzden yardım lazım güzel performans veren bir sistem toplar mısınız?
genellikle valorant ve cs oynuyorum valorant ilemci ağırlıklı olduğu için işlemciyi güçlü tutmak mantıklı geldi ama eğer fazla gelicekse ekran kartı ile aynı olsun ben ekran kartı olarak 4070 asus düşünüyorum ekran akrtında aşağı çok inmek istemem7900x3dyi seçtiğinize göre fps oyunları ağırlıklı oynayacaksınız galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o bütçede monitör dahil 7900x3dli güzel performans verecek sistem zor monitör için belirlediğin özellik var mı 7900x3d kullanacaksan 360hz veya üstü alman lazım 240hz alacaksan 7700x 9700x gibi işlemciler çok rahat 350 üstü fps veriyor
öyle bir şansım yokBir iki ay da 80 90k bütçeye çıkma ihtimalinin var mı?
9700x 7700x gibi işlemciler yeterde artargenellikle valorant ve cs oynuyorum valorant ilemci ağırlıklı olduğu için işlemciyi güçlü tutmak mantıklı geldi ama eğer fazla gelicekse ekran kartı ile aynı olsun ben ekran kartı olarak 4070 asus düşünüyorum ekran akrtında aşağı çok inmek istemem
öyle bir şansım yok
bu butceye 7900x3d pek tavsiye etmem butcenin 3/1 i islemciye gidiyor
çoğu kişi kendin toplarsan sistem kalitesi çok daha iyi olur ve daha ucuza dedi ama eğer aynı performasnı vericekse olabilirParça fiyatları epey artmış durumda hazır sistemlere de bakmalısın bence ben hem toplama hemde hazır sistemlere bakıp atarım
hangi siteden topladınız?9700x 7700x gibi işlemciler yeterde artar
![]()
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
60500tl tutuyorGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Kendin toplarsan daha kaliteli olur ama fiyatlar çok fazla artmış durumda yinede her detaya bakılması gerekiyorçoğu kişi kendin toplarsan sistem kalitesi çok daha iyi olur ve daha ucuza dedi ama eğer aynı performasnı vericekse olabilir
hangi siteden topladınız?
musait olduğunda bi bana önerir msiinKendin toplarsan daha kaliteli olur ama fiyatlar çok fazla artmış durumda yinede her detaya bakılması gerekiyor
Şuan toplama yapıyorum uygun gördüğüm parçalar ile ona göre de hazır sistemlere de bakacağımmusait olduğunda bi bana önerir msiin
tamam mümkünse max 60k olsun bütçe 55k ama bazı parçalar daha pahalı olduğu için en fazla 60kŞuan toplama yapıyorum uygun gördüğüm parçalar ile ona göre de hazır sistemlere de bakacağım
bide güç kaynağı falanda dahil olsunŞuan toplama yapıyorum uygun gördüğüm parçalar ile ona göre de hazır sistemlere de bakacağım
Toplama da her şey olur zatentamam mümkünse max 60k olsun bütçe 55k ama bazı parçalar daha pahalı olduğu için en fazla 60k
bide güç kaynağı falanda dahil olsun