Fps ve hikaye oyunları için f/p mouse

Ya karar yine sizin ama temu da sanki ülkeden alışveriş uapar gibi alışveriş yaptığınız ve kargonun evinize kadar geldiği bi uygulama uğraşacak da bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha burdan almışsınız ha ordan değişen hiçbir şey yok

Ya karar yine sizin ama temu da sanki ülkeden alışveriş uapar gibi alışveriş yaptığınız ve kargonun evinize kadar geldiği bi uygulama uğraşacak da bir şey yok
Temu dan başka site yokmu

Ha burdan almışsınız ha ordan değişen hiçbir şey yok
Yok ben temudan almam

Temu dan başka site yokmu

Yok ben temudan almam
Siz bilirsiniz connectgame ve wraith var Türkiye satışlı o sitelere bakın derim hatta bi bakıp ürün atayım

Klavye için bütçe nedir

mouse Furylevel z1
mouse pad klasse pro kullandığım bi ürün

Siz bilirsiniz connectgame ve wraith var Türkiye satışlı o sitelere bakın derim hatta bi bakıp ürün atayım

Klavye için bütçe nedir

mouse Furylevel z1
Normal 1000 argb olursa 2000

Klavye için bütçe nedir

mouse Furylevel z1
Kaliteli olsun

Normal 1000 argb olursa 2000

Kaliteli olsun
Hocam 1000 2000e kaliteli ürün yok illa bi sorun çıkarır aldığınız ürün

Kaliteli istiyorsanız en az bi 3000 ayırmanız lazım

Kablolu isterseniz 60 boyunda redragon fizz k617 var

1300 bandında bulabiliyorsunuz kablolu olarak güzel klavyedir kendisi

Kablosuz bu fiyata yine 2000 tl işe ek871 gtr var connectgame üzerinde

Ama çok kaliteli ürünler beklemeyin

Fps ve hikaye Oyunları'nı oynamak için f/p mouse
hocam hikaye için mouse 100 liralıkta alsanız işinizi görecektir çünkü sadece sağ sol yapıyorsunuz fakat FPS oyunları için özellikle ani sağ ve sola dönmelerde mouse sensörü çok önemlidir şu zamanlarda genellikle pixart 3395 sensör kullanılmakta ve gecikme değerleride önemli 1000hz bir mouse ortalama yetecektir buda 1ms gecikme denir fakat 8000hz mouse da var buda 00.1 gecikme diyebilirz siz açıkcası kendi kriterlerinize göre seçim yapmalısınız şu anda popüler olan "ajazz aj159pro" mouse alınıyor bunda da iyi sensör dediğimiz pixart 3395 var ve 8000hz desteği mevcut ve kendi dongle ile beraber geliyor onun haricinde ben uğraşmam hz ve sensörle falan derseniz steelseries rival 3 bile işinizi görecektir.

Kapalı kutu sıfır jelatini açılmamış aulam var test için bile açılmadı Temudan geldiği gibi duruyor düşünürsen

Kapalı kutu sıfır jelatini açılmamış aulam var test için bile açılmadı Temudan geldiği gibi duruyor düşünürsen
İlk sen açacaksın

İlk sen açacaksın
Önerin için teşekkürler ama temuya soğuk bakıyorum doğrusu

hocam hikaye için mouse 100 liralıkta alsanız işinizi görecektir çünkü sadece sağ sol yapıyorsunuz fakat FPS oyunları için özellikle ani sağ ve sola dönmelerde mouse sensörü çok önemlidir şu zamanlarda genellikle pixart 3395 sensör kullanılmakta ve gecikme değerleride önemli 1000hz bir mouse ortalama yetecektir buda 1ms gecikme denir fakat 8000hz mouse da var buda 00.1 gecikme diyebilirz siz açıkcası kendi kriterlerinize göre seçim yapmalısınız şu anda popüler olan "ajazz aj159pro" mouse alınıyor bunda da iyi sensör dediğimiz pixart 3395 var ve 8000hz desteği mevcut ve kendi dongle ile beraber geliyor onun haricinde ben uğraşmam hz ve sensörle falan derseniz steelseries rival 3 bile işinizi görecektir.
Klavye önerisi de varmı temu ve 2. El olmayan

Önerin için teşekkürler ama temuya soğuk bakıyorum doğrusu

Klavye önerisi de varmı temu ve 2. El olmayan
Neden hocam 3 mouse 3 klavye aldım hepsi mis gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,134
Üyeler
187,455