Uzun Vs hayri
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 262
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dandikdir beya hiç güvenmiyorum o siteyeNeden hocam 3 mouse 3 klavye aldım hepsi mis gibi
Dandikdir beya hiç güvenmiyorum o siteyeNeden hocam 3 mouse 3 klavye aldım hepsi mis gibi
Dandikdir beya hiç güvenmiyorum o siteye
Arkadaşın garip bir temu fobisi var bende çözemedim.
Vardır bi şeylik 1 tl halini gördüm o klavye nin de siteye soğuk bakıyorum ondan almadımtrdeki binlerce üründen kaliteli
Niye 3 tane başkaları da alacaktı belkitrdeki binlerce üründen kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 tane ajazz APEX 2 tane ajaz 159p
3 tane aula
Bende 2 Aula bi ajazz pro çektim. Aulanın birini sattım ajazz ise bekliyorum.trdeki binlerce üründen kaliteli
1 tane ajazz APEX 2 tane ajaz 159p
3 tane aula
Aula 1tlye mi düşmüşVardır bi şeylik 1 tl halini gördüm o klavye nin de siteye soğuk bakıyorum ondan almadım
Niye 3 tane başkaları da alacaktı belki
Aynen kral var zaten bi sıkıntı boş ver sen.Vardır bi şeylik 1 tl halini gördüm o klavye nin de siteye soğuk bakıyorum ondan almadım
Ben forumdan alıyorum forumdaşlar sağolsun 100 200 kar yazıp veriyorVardır bi şeylik 1 tl halini gördüm o klavye nin de siteye soğuk bakıyorum ondan almadım
Niye 3 tane başkaları da alacaktı belki
Aula değil başka bi mekanik klavyeAula 1tlye mi düşmüşbiz göremedik
ForumdaşlarBen forumdan alıyorum forumdaşlar sağolsun 100 200 kar yazıp veriyor
Sizde satıyonuz ztn kullanmıyonuzkiAynen kral var zaten bi sıkıntı boş ver sen.
https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavyeNormal 1500 rgbli olursa 2000-2500
Yok eğer Türkçeniz varsa 2 tane aldığımı birini sattığımı diğerini kullandığımı anlarsınız hocam.Sizde satıyonuz ztn kullanmıyonuzki
Mükemmel klavye vallahi çok güzelYok eğer Türkçeniz varsa 2 tane aldığımı birini sattığını diğerini kullandığımı anlarsınız hocam.
Güzel olan 2500-3000TL'lik klavyeyi. 500TL'ye almak hocam.Mükemmel klavye vallahi çok güzel
Aynen öyle ben Temudan alamadım ama al sat yaparak temu fiyatına getirdimGüzel olan 2500-3000TL'lik klavyeyi. 500TL'ye almak hocam.