Hocam hep bu 2 si tavsiye ediliyor da bunlar çok mu iyi ? Yani eskiden razer steelseries logitech vardı. Simdi hiç göremiyorum.temudan alırsan ajazz pro
buradan alırsan fury z1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ikiside bütçenin altında
fiyatına göre iyi hocam dediğiniz markalarda fiyatı kalite değil marka yükseltiyor z1 alabilirsiniz gönül rahatlığıylaHocam hep bu 2 si tavsiye ediliyor da bunlar çok mu iyi ? Yani eskiden razer steelseries logitech vardı. Simdi hiç göremiyorum.
Temuda kargo cok gec geliyor yakin zamanda tasinicam o yüzden alamiyorum ordan
Temudaki gerçekten güzel hocam fiyatına göre rakipsiz, vxe R1 pro falan alabilirsiniz bütçenizi aşıyor olabilir 8k dongle ileHocam hep bu 2 si tavsiye ediliyor da bunlar çok mu iyi ? Yani eskiden razer steelseries logitech vardı. Simdi hiç göremiyorum.
Temuda kargo cok gec geliyor yakin zamanda tasinicam o yüzden alamiyorum ordan
Z1 kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin
Ben cahil kaldım galiba. Bana kablolular sanki daha hızlı, daha iyi geliyordu. Simdi kablosuz yöneldim. Bu mouselari kablolu kullanınca performans yönünden kayıp oluyor mu?Temudaki gerçekten güzel hocam fiyatına göre rakipsiz, vxe R1 pro falan alabilirsiniz bütçenizi aşıyor olabilir 8k dongle ile
bir şey değişmiyor, bu mouseler kendi klasmanında çok güçlü mouselerBen cahil kaldım galiba. Bana kablolular sanki daha hızlı, daha iyi geliyordu. Simdi kablosuz yöneldim. Bu mouselari kablolu kullanınca performans yönünden kayıp oluyor mu?
bende apex pro var kabloluda daha düşük performans veriyor artık esporcuların bile %90ı kablosuz kullanıyorBen cahil kaldım galiba. Bana kablolular sanki daha hızlı, daha iyi geliyordu. Simdi kablosuz yöneldim. Bu mouselari kablolu kullanınca performans yönünden kayıp oluyor mu?
kaliteli mouselarda böyle bi sorunu yaşamazsınız hocam önerilen mouseların hepsi güzel rahatlıkla tercih edebilirsiniz aralarından bir şeyBen cahil kaldım galiba. Bana kablolular sanki daha hızlı, daha iyi geliyordu. Simdi kablosuz yöneldim. Bu mouselari kablolu kullanınca performans yönünden kayıp oluyor mu?
SteelseriesAjazz mi bu da