Cra. 80+ Bronze Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 585 Reaksiyon skoru 162 2 Şubat 2025 #1 İlk defa böyle bir şey başıma geliyor kulaklığı her zamanki gibi USB girişine taktım ama algılamıyor onun yerine monitörü algılıyor sorun nedir acaba yardımcı olur musunuz eziyet çekiyorum şuan lütfen
İlk defa böyle bir şey başıma geliyor kulaklığı her zamanki gibi USB girişine taktım ama algılamıyor onun yerine monitörü algılıyor sorun nedir acaba yardımcı olur musunuz eziyet çekiyorum şuan lütfen
xurnashaken 80+ Bronze Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 846 Reaksiyon skoru 312 2 Şubat 2025 #2 eski t**st marka kulaklığım çok eskidiğinde aygıt yöneticisinden donanım değişikliğini tara yapmadan çalışmıyordu bir dene belki düzelir.
eski t**st marka kulaklığım çok eskidiğinde aygıt yöneticisinden donanım değişikliğini tara yapmadan çalışmıyordu bir dene belki düzelir.
Cra. 80+ Bronze Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 585 Reaksiyon skoru 162 2 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Voidnyx yazmış: eski t**st marka kulaklığım çok eskidiğinde aygıt yöneticisinden donanım değişikliğini tara yapmadan çalışmıyordu bir dene belki düzelir. Devamı için tıklayın... Kulaklığı alalı daha 5 ay anca oldu havit gamenat h2000p
Voidnyx yazmış: eski t**st marka kulaklığım çok eskidiğinde aygıt yöneticisinden donanım değişikliğini tara yapmadan çalışmıyordu bir dene belki düzelir. Devamı için tıklayın... Kulaklığı alalı daha 5 ay anca oldu havit gamenat h2000p