qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,596
Gigabyte fanısınız anladım.Aoruslar Legionlara ROG STRIX'lere kafa tutar.
Gigabyte fanısınız anladım.Aoruslar Legionlara ROG STRIX'lere kafa tutar.
clevo kasa değil, düz gigabyte ile aorusu bir tutarsan böyle olur. Aoruslar bizim ülkede çok underrated kalıyorGigabyte fanısınız anladım.
Attığınız model epeyde bile gözükmüyor.clevo kasa değil, düz gigabyte ile aorusu bir tutarsan böyle olur. Aoruslar bizim ülkede çok underrated kalıyor
Msiyı aldım dün aynısını daha kullanamadım beklersen sana özel bir sorularini cevaplayabilirimHp biraz daha pahalı ama içinde orijinal windows ile geliyor. Onun dışında çok bir fark var mı bilmiyorum. Sizce aradaki fiyata değer mi? Acele cevap verirseniz sevinirim bi an önce almam gerekiyor.
![]()
MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR Notebook
MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hp Victus 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Hp Victus modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hp Victus 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Hp Victus modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
epeyden gözükmesi mi gerek? İstersen malzeme kalitesine bakabilirsin, alüminyum kasaya karşı plastik kasa.Attığınız model epeyde bile gözükmüyor.
Fiyatı şuan şişik, normalde 49k'ya çok rahat bulunur.Hiçbir laptop değil. Al bunu geç https://www.idefix.com/gigabyte-aor...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Başka bir modeline baktım aynı serinin iyi duruyor aslında. Sadece 2019 ROG STRIX tasarımında.epeyden gözükmesi mi gerek? İstersen malzeme kalitesine bakabilirsin, alimilyum kasaya karşı plastik kasa.
Kardeşim bulamazsın. 2k ekran 16 inç ve bu özellikte heleki ekran kartı 140w bir cihaz bulamazsın soğutması çok iyi bu cihazın.epeyden gözükmesi mi gerek? İstersen malzeme kalitesine bakabilirsin, alimilyum kasaya karşı plastik kasa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatı şuan şişik, normalde 49k'ya çok rahat bulunur.
attığım aorus 15 zaten 15 inç olması dışında dediğin özellikleri karşılıyor. Ayrıca piyasaya hiç bakmıyorsun sanırsam çünkü daha cuma 45k'ya sattılar aorus 16x'i.Kardeşim bulamazsın. 2k ekran 16 inç ve bu özellikte heleki ekran kartı 140w bir cihaz bulamazsın soğutması çok iyi bu cihazın.
attığım aorus 15 zaten 15 inç olması dışında dediğin özellikleri karşılıyor. Ayrıca piyasaya hiç bakmıyorsun sanırsam çünkü daha cuma 45k'ya sattılar aorus 16x'i.
![]()
Gigabyte Aorus 16X i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD 8GB RTX4060 16″ WQXGA 165Hz FreeDos Gaming Notebook 9KG-43TRC54SD BT1 - idefix
Gigabyte Aorus 16X i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD 8GB RTX4060 16″ WQXGA 165Hz FreeDos Gaming Notebook 9KG-43TRC54SD BT1 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bu fiyata yok bu cihazdan. Ayrıca 45k ya sattılar dediğin cihazın stok 3 dü sen ne anlatıyon![]()
Kardeş sen bu zihniyetle bir halta sahip olamazsın. Ülkede gittikçe her şey zamlanıyor artıyor vergiler artıyor alım gücü düşüyor, aileme araba almaları için para gönderdim atyıorum 1 milyon tl lik döviz ayarladım ertesi günü atıcam ertesi gün aynı döviz 1milyon 85 bin ediyor sen bana gelmiş hala neyi anlatıyon söyle bakalım.
Panel beklentiniz yoksa https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCPJ...33&creativeASIN=B0CCPJQZNG&linkCode=asn&psc=1Hp biraz daha pahalı ama içinde orijinal windows ile geliyor. Onun dışında çok bir fark var mı bilmiyorum. Sizce aradaki fiyata değer mi? Acele cevap verirseniz sevinirim bi an önce almam gerekiyor.
![]()
MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR Notebook
MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hp Victus 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Hp Victus modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hp Victus 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Hp Victus modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Satıcı güven vermedi bunda yoksa fiyat olarak daha iyiHiçbir laptop değil. Al bunu geç https://www.idefix.com/gigabyte-aor...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel