Msi mag 256F aldım pişman olur muyum?

kesinlikle msi
marka olarak bile daha iyi ve güvenli
deneyimlerim yani va panel ve 72hz bir monitörden geçtim gerçekten güzel daha canlı ve cok daha hızlı
stok renkleri biraz sarımsı gibi geldi ama kendim renk ayarlarını yapınca şuan gayet memnunum
Marka nasil guven veriyor msi en sorunlu markalardan biri

sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaklasık 1 ay boyunca monitörleri arastırdım ve en guzel ve en sorunsuz 256f kesinlikle
eyvallah hocam teşekkür ederim

sen bilirsinlik bir şey yok övüp duruyorsun senin aksine msiyı öven başka kimse yok g24c4 kullanıyorum gram memnun değildim
öven yok mu? 256f kullanan kisilerin tum yorumlarına ve konularına gir gorursun. senin kullandıgın monitörde 2019da cıkmıs monitör yani 6 sene olmus. msiın yeni monitorlerinde ozellikle bu modelde sorun yasayan sayısı neredeyse 0

öven yok mu? 256f kullanan kisilerin tum yorumlarına ve konularına gir gorursun. senin kullandıgın monitörde 2019da cıkmıs monitör yani 6 sene olmus. msiın yeni monitorlerinde ozellikle bu modelde sorun yasayan sayısı neredeyse 0
kendi markan gibi öv sorun yaşayınca servispointle uğraşırken görürüm seni

tamam dayım en iyisini sen bilirsin
hocam merhaba acaba dp kablo ile mi yoksa hdmi ile mi kullanıyorsunuz ben de yaklaşık 3 ay önce aldım bu monitoru kullanıyorum fakat tepki süresini en hızlıya çekince cs tarzı oyunlarda ghosting tarzı bir şey oluyor bazıları dp kablo takınca düzeliyor demiş de ben kutudan çıkan hdmi ile kullanıyorum. Siz dp ile kullanıyorsanız ve ghosting yoksa ben de dp alayım.

hocam merhaba acaba dp kablo ile mi yoksa hdmi ile mi kullanıyorsunuz ben de yaklaşık 3 ay önce aldım bu monitoru kullanıyorum fakat tepki süresini en hızlıya çekince cs tarzı oyunlarda ghosting tarzı bir şey oluyor bazıları dp kablo takınca düzeliyor demiş de ben kutudan çıkan hdmi ile kullanıyorum. Siz dp ile kullanıyorsanız ve ghosting yoksa ben de dp alayım.
hdmi kullanıyorum ghosting yok tepki süresini hızlıda kullanıyorum hiç bir sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,635
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri