Yardım MSI B650 Gaming Plus WIFI fiyatına değer mi?

muhibbi

80+
Reaksiyon skoru
50
Bütçe
7500
Başlıktaki anakartı almayı düşünüyorum. Fiyatına göre iyi midir?
Şu an 9600x, ileride 9800x3D gibi bir işlemci ile kullanmayı düşünüyorum. Yeterli midir?

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Araştırmalarıma göre MSI B840'tan iyi değil. Umarım doğru anlamışımdır.

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Araştırmalarıma göre MSI B840'tan iyi değil. Umarım doğru anlamışımdır.
Hocam siz dedikten sonra gördüm bu anakartı ilk kez, şu an inceliyorum. Bu neymiş böyle. Çok fena bir şey. Ama tek satıcısı var, biraz arada bırakır.
Düzeltiyorum, Hepsiburada'da da satışı varmış. Bu siteyi çok sevmesem de alınabilir.

ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI AMD B850 AM5 DDR5 8000 DP HDMI 3x M2 USB3.2 Gen 2x2 WiFi 6E + BT AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX 14+2+1 Güç Aşamaları, 1xGen5 M.2, Ready for Advanced AI PC

10 bin TL bandında. Wifi yok. Seçmekte zorlanıyorum

ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI AMD B850 AM5 DDR5 8000 DP HDMI 3x M2 USB3.2 Gen 2x2 WiFi 6E + BT AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX 14+2+1 Güç Aşamaları, 1xGen5 M.2, Ready for Advanced AI PC

10 bin TL bandında. Wifi yok. Seçmekte zorlanıyorum
Hocam ben biraz fikrimi değiştirme aşamasındayım. Bir ihtimal 5700x3D+ Çok ucuz bir anakartla konuyu kapatabilirim bakalım.
Sizin anakarta gelecek olursak, hangi işlemciyi kullanmayı düşünüyorsunuz?

ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI bunun siparişini verdim.
7800x3d düşünüyorum. Tam karar veremedim.

Şu an 9600x, ileride 9800x3D gibi bir işlemci ile kullanmayı düşünüyorum. Yeterli midir?
Evet fiyatına değen bir anakart yeni çıkan b840 lardan hem faz sayısı olsun hemde başka değerler olsun bunlarda önde kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI bunun siparişini verdim.
7800x3d düşünüyorum. Tam karar veremedim.
9700x olabilirsiniz hocam hem fiyat olarak daha uygun hem yeni nesil hemde 7800x3d ile nerdeyse aynı performansı veriyor

Evet fiyatına değen bir anakart yeni çıkan b840 lardan hem faz sayısı olsun hemde başka değerler olsun bunlarda önde kalıyor

9700x olabilirsiniz hocam hem fiyat olarak daha uygun hem yeni nesil hemde 7800x3d ile nerdeyse aynı performansı veriyor

Teşekkür ederim 9700x'i araştıracağım.

Hocam 5700x3D kullanıyormuşsunuz. Memnun musunuz ve neden o işlemciyi tercih ettiniz? Bir de rust oynuyor musunuz? :D

Hocam 5700x3D kullanıyormuşsunuz. Memnun musunuz ve neden o işlemciyi tercih ettiniz? Bir de rust oynuyor musunuz? :D
Rust oynuyorum bundan önce 5 5600 kullanıyordum rustta şuan bu sistemle kayıt alırken official sunucuda ortalama 140 FPS alıyorum baya memnunum. Bunu tercih etme sebebim am4 kanadında geçebileceğim en iyi işlemci olması oldu çünkü sistemde genelde işlemci ağırlıklı oyun ve işlemler yapıyorum ve am5 hemen geçmek istemiyorum.

Fiyatına kesinlikle değer ve 9000 serisi işlemcilerle sorunsuz kullanırsın.

Sipariş verdim. Teşekkürler. 9700x

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,957
Üyeler
183,925
Son üye
utkuwxe
Geri