Emir__8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 503
Bildiğin bir bilgisayarcı ya götür yoksa o kart en fazla 6 ay dayanırPeki kart 2.5 yıllık nereye yollayacağım ?
Bildiğin bir bilgisayarcı ya götür yoksa o kart en fazla 6 ay dayanırPeki kart 2.5 yıllık nereye yollayacağım ?
Hocam valla macunu nereye sürülüyor bilmiyorum babamın kendisininde hevesi olduğu için o kurdu bilgisayarı ve macun sürmeyi unuttu herhaldeBildiğin bir bilgisayarcı ya götür yoksa o kart en fazla 6 ay dayanır
ekran kartına macun kendiliğinden sürülü gelir zaten baban bu işlerden anlıyan biriyse tarif et bir kaç video izleyin yaparsınızHocam valla macunu nereye sürülüyor bilmiyorum babamın kendisininde hevesi olduğu için o kurdu bilgisayarı ve macun sürmeyi unuttu herhalde
Normalde sürülü geliyor zaten ama zaman içinde kuruyor ekran kartının içini açman lazım videolarına bak yada bitane bilgisayarcı ya gitHocam valla macunu nereye sürülüyor bilmiyorum babamın kendisininde hevesi olduğu için o kurdu bilgisayarı ve macun sürmeyi unuttu herhalde
Hocam kolaymış aslında bunu ben bile yaparım ama sorun şu ekran kartımı yenilemeye gerek var mı ? Sapphire kötü bir marka mı ? Zamanında tüm sistemi 13000 TL'ye almıştım param çöp olmuş gibi hissetmek istemiyorum.ekran kartına macun kendiliğinden sürülü gelir zaten baban bu işlerden anlıyan biriyse tarif et bir kaç video izleyin yaparsınız
Hocam 2.5 yıldır değiştirilmiyor işlemciye sürekli bakım yaptık ama ondan haberimiz yoktu büyük ihtimal macun ve kasanın hava akışı kötü olması sebsbi ild bu kadar ısınıyor.Normalde sürülü geliyor zaten ama zaman içinde kuruyor ekran kartının içini açman lazım videolarına bak yada bitane bilgisayarcı ya git
gerek yok kötü kart değilHocam kolaymış aslında bunu ben bile yaparım ama sorun şu ekran kartımı yenilemeye gerek var mı ? Sapphire kötü bir marka mı ? Zamanında tüm sistemi 13000 TL'ye almıştım param çöp olmuş gibi hissetmek istemiyorum.
O zaman garanti olsun diye kasa-psu değişimi ve termal macunu yeniledikten sonra sorun düzelir mi ?gerek yok kötü kart değil
yanii termal pedler iyi durumdaysa evetO zaman garanti olsun diye kasa-psu değişimi ve termal macunu yeniledikten sonra sorun düzelir mi ?
Onu nasıl anlayacağız sorun var mı yok mu ?yanii termal pedler iyi durumdaysa evet
İçini açınca belli olur zaten hocamOnu nasıl anlayacağız sorun var mı yok mu ?
Tamam o zaman yeterliyse fazla para harcamaya gerek yok. Termal macun öneriniz var mıdır ekran kartı için ?kasaya daha fazla bütçe ayırmanın bir mantığı yok attıklarımı al