18 yaş altı için Banka kartı önerisi (ziraat-iş vs.)

iş bankasının ilk imza kartlarına her ay yüzde 50 cashback kampanyası vardı ( min 200tl harcama maks 100tl cashback)
ama para atayım falan derseniz sadece tanımlı alıcılara yani anne babaya falan atabiliyorsunuz.

papara neden onaylanmadı yıllardır papara kullanıyorum ziraat iş bankası gibi ek kartlardan daha rahat ve özgür
veli onayına ihtiyaç var ve velimin papara hesabı yok üstelik atm lerden para atarken komisyon alıyor

veli onayına ihtiyaç var ve velimin papara hesabı yok üstelik atm lerden para atarken komisyon alıyor
yaşın 13 üstü değilmi? akbank atm leri ücretsiz komisyon kesmiyor

iş bankasının ilk imza kartlarına her ay yüzde 50 cashback kampanyası vardı ( min 200tl harcama maks 100tl cashback)
ama para atayım falan derseniz sadece tanımlı alıcılara yani anne babaya falan atabiliyorsunuz.
iş bankası mantıklı o zaman

Arkadaşlar papara kart onay istediği için kullanamıyorum ve artık banka kartına geçmeye karar verdim veli izni var sizce ziraat mi yoksa iş mi ziraat evime yakın kolayca çıkarabilirim ve atm si vs de daha fazla var kartı internet alışverişi için kullanacağım sizce ne önerisiniz (Banka kartı olacak papara benzeri önermeyin onlara veli iznim yok)
Kredi kartlarım var ama hala paparayı kullanıyorum fazlalıkla:(

Garanti bankası yakında şubem yok demişsin önemli değil artık her şey mobil bankacılıktan olabiliyor oradan görüntülü konuşup hesap açtırabilirsin kendine

Ziraat kullanıyorun ve hiç memnun değilim troy diye ödeme sistemi yüzünden belirli sitelerden alışveriş yapabiliyorum mobil bankaclığı yok ama Allahtan bankamatik bana yakın diye para çekip yatırabiliyorum
Git velinle iyzico hesabı aç velin senin hesabını onaylayacak nerdeyse tüm sitelerde var 30tl kart ücreti var istersen sanal kart kullan oda ücretsiZ
Arkadaşlar papara kart onay istediği için kullanamıyorum ve artık banka kartına geçmeye karar verdim veli izni var sizce ziraat mi yoksa iş mi ziraat evime yakın kolayca çıkarabilirim ve atm si vs de daha fazla var kartı internet alışverişi için kullanacağım sizce ne önerisiniz (Banka kartı olacak papara benzeri önermeyin onlara veli iznim yok)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri