veli onayına ihtiyaç var ve velimin papara hesabı yok üstelik atm lerden para atarken komisyon alıyorpapara neden onaylanmadı yıllardır papara kullanıyorum ziraat iş bankası gibi ek kartlardan daha rahat ve özgür
yaşın 13 üstü değilmi? akbank atm leri ücretsiz komisyon kesmiyorveli onayına ihtiyaç var ve velimin papara hesabı yok üstelik atm lerden para atarken komisyon alıyor
iş bankası mantıklı o zamaniş bankasının ilk imza kartlarına her ay yüzde 50 cashback kampanyası vardı ( min 200tl harcama maks 100tl cashback)
ama para atayım falan derseniz sadece tanımlı alıcılara yani anne babaya falan atabiliyorsunuz.
İş bankası açıp sonra onun üstünden de NAYS hesabı açabilirsiniz.veli onayına ihtiyaç var ve velimin papara hesabı yok üstelik atm lerden para atarken komisyon alıyor
Kredi kartlarım var ama hala paparayı kullanıyorum fazlalıklaArkadaşlar papara kart onay istediği için kullanamıyorum ve artık banka kartına geçmeye karar verdim veli izni var sizce ziraat mi yoksa iş mi ziraat evime yakın kolayca çıkarabilirim ve atm si vs de daha fazla var kartı internet alışverişi için kullanacağım sizce ne önerisiniz (Banka kartı olacak papara benzeri önermeyin onlara veli iznim yok)
dostum yoksa bize seçenek sunacaksın en iyi olanı belirleyeceğiz ne yazsak o yok bu yok olmaz böyle yaniyakınlarda hiç akbank atm yok
O zamanlar bir de akbank kullanıyordum ve internetten ürün alamıyordum ama ziraat buna müsade ediyordunasıl yani yapabiliyormuşsunuz
Arkadaşlar papara kart onay istediği için kullanamıyorum ve artık banka kartına geçmeye karar verdim veli izni var sizce ziraat mi yoksa iş mi ziraat evime yakın kolayca çıkarabilirim ve atm si vs de daha fazla var kartı internet alışverişi için kullanacağım sizce ne önerisiniz (Banka kartı olacak papara benzeri önermeyin onlara veli iznim yok)