doğan 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 309 Reaksiyon skoru 107 2 Ağustos 2020 #1 Bu seti önerir misiniz kullanan yada fikri olan var mı fiyatı uygun geldi
M Mert Efecan 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 141 Reaksiyon skoru 33 2 Ağustos 2020 #2 mouse oldukça güzel fakat bana kalırsa klavye çok da iyi değil klavye mouseyi ayrı ayrı alıp daha güzel bir şey çıkarabilirsin bence
mouse oldukça güzel fakat bana kalırsa klavye çok da iyi değil klavye mouseyi ayrı ayrı alıp daha güzel bir şey çıkarabilirsin bence
doğan 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 309 Reaksiyon skoru 107 2 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mert Efecan yazmış: mouse oldukça güzel fakat bana kalırsa klavye çok da iyi değil klavye mouseyi ayrı ayrı alıp daha güzel bir şey çıkarabilirsin bence Devamı için tıklayın... mouse tek alınca neredeyse aynı fiyata geliyor ama öneriniz varsa iyi bir klavye
Mert Efecan yazmış: mouse oldukça güzel fakat bana kalırsa klavye çok da iyi değil klavye mouseyi ayrı ayrı alıp daha güzel bir şey çıkarabilirsin bence Devamı için tıklayın... mouse tek alınca neredeyse aynı fiyata geliyor ama öneriniz varsa iyi bir klavye