❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

reis sen kullanıyormusun bu mouse laptopsun galiba kaç hz de kullanıyorsun 8 de falan aşırı işlemci yorar diyorlar
8 de işlemcim 100 oluyor ,
2-4 de zorluyor
1k şuan benim. Iyi sistemi olan 2k yapar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ama bu adam kayırmadır çünkü siyah daha özenerek çekilmiş.
IXSUSBSUSNSJHS
Hocam uğraşmadım maalesef ,benim amacım geldiğini haber vermekti

8 de işlemcim 100 oluyor ,
2-4 de zorluyor
1k şuan benim. Iyi sistemi olan 2k yapar

IXSUSBSUSNSJHS
Hocam uğraşmadım maalesef ,benim amacım geldiğini haber vermekti
1kda herhangi bir gecikme falan söz konusumu bende i5 12500 h rtx 3050ti 32 ram 1tb ssd var 2k kullansam sıkıntı olurmu

1kda herhangi bir gecikme falan söz konusumu bende i5 12500 h rtx 3050ti 32 ram 1tb ssd var 2k kullansam sıkıntı olurmu
1k yeterli gayet ,1k üstünü alamazsınız zaten 144 hz ekran farkı ayırt etmeye yetmiyor

125hz de bile gecikme olmaz hocam. Tavsiyem 1k ama muhtemelen 2k dada problem yaşamazsınız.

1k yeterli gayet ,1k üstünü alamazsınız zaten 144 hz ekran farkı ayırt etmeye yetmiyor
Hocam ciddili soruyorum siz 500hz ile 1khz arasındaki farkı hissedebiliyormusunuz? Çünkü ben birtürlü hissedemiyorum. Monitörüm 170hz.

Son düzenleme:
125hz de bile gecikme olmaz hocam. Tavsiyem 1k ama muhtemelen 2k dada problem yaşamazsınız.
125 hz de akıcılık yok oyun da rahat olmaz. 250 500 iyidir hem akıcı hem yormuyor

doğrudan ajazz satıcısı güvenilir mi? peki?
Evet

Hocam ciddili soruyorum siz 500hz ile 1khz arasındaki farkı hissedebiliyormusunuz? Çünkü ben birtürlü hissedemiyorum. Monitörüm 170hz.
Bence fark var hocam ,çok daha akıcı .Ama 1 ve 2 arasında fark yok

reis sen kullanıyormusun bu mouse laptopsun galiba kaç hz de kullanıyorsun 8 de falan aşırı işlemci yorar diyorlar
1739140410458.png

8k hz laptopdada kullanilabiliyor ancak her oyun desteklemiyor destekleyen oyunlarda islemcin iyise oynayabiliyorsun daha akici oluyor ayni dpi degerinde fare kablolu olarak kullaniyorum kablosuz olarak deneyimim olmadi 8k hz de ama laptop dada kullanilabiliyor deathadder v3 de mevcut onlada kullaniyorum

Geri